«Ασαφές κατηγορητήριο»

Απορρίφθηκε το αίτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας, ώστε να μην τη δικάσει ο Ελευθέριος Βόμβας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή, προκειμένου να απολογηθει για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα. Το flnews ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Λάμπρος Μπίρδας ζήτησε από τον Πρωτοδίκη, Ελευθέριο Βόμβα να μην δικάσει ο ίδιος, γιατί όπως είπε: «Εσείς κάνατε τη δίωξη και εσείς δικάσατε, ενώ τιμωρήσατε την προηγούμενη φορά με δύο μήνες απαγόρευση τον πρόεδρο, Βασίλη Μπούρμπο. Δεν μπορεί να δικάσει πάλι η ίδια έδρα που δίκασε τα ίδια περιστατικά».

Η εκδίκαση, βέβαια, έγινε και η θεσσαλική ομάδα απολογήθηκε για ένα βεγγαλικό, πυρσούς, ρίψη ενός μπουκαλιού και ενός καπνογόνου. «Το κατηγορητήριο είναι ασαφές», υποστήριξε ο Μπίρδας και σημείωσε: «Ο παρατηρητής λέει ότι άναψαν πυρσοί στην εξέδρα «3». Δεν έχουμε εξέδρα «3», μία κερκίδα έχουμε.

Ο Μπούρμπος που έδωσε το «παρών» είπε ότι είδε έναν πυρσό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είδε το μπουκάλι, το καπνογόνο και τα βεγγαλικά. «Το μόνο που έκανα ήταν να πάω στα αποδυτήρια και να ζητήσω από τον διαιτητή να παίξει τίμια», συμπλήρωσε, αλλά ο Βόμβας του είπε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει εκδικαστεί.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep