«Εξόντωση της ομάδας»

Οργή και αγανάκτηση στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την απόρριψη του δικαιώματος της έφεσης στην απόφαση για την τιμωρία της έδρας

Για οικονομική καταστροφή κι εξόντωση της ομάδας κάνουν λόγο στην Αναγέννηση Καρδίτσας ύστερα από την απόρριψη του δικαιώματός τους για έφεση στην ποινή της τιμωρίας της έδρας που έχει επιβληθεί. Έτσι, η ΑΣΑ οριστικά θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Απορρίφθηκε (οπως το αναμέναμε) απο τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα το δικαίωμα της έφεσης στην απόφαση για ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην Αναγέννηση απο την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ!

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας με τη Λάρισα που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει χωρίς φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Κάτι δηλαδή που μεταφράζεται σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για την Αναγέννηση που είναι μια ομάδα που βασίζεται στις δυνάμεις της και σε κανέναν άλλον.

Απώλεια εσόδων 20.000 ευρώ ενώ αν προσθέσουμε τα χρηματικά πρόστιμα που ήδη έχουν επιβληθεί για το ματς με τον Αχαρναϊκό, και το ντέρμπι με τα Τρίκαλα (στα οποία ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ), μπορούμε να μιλήσουμε για ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Τα συγχαρητήριά μας σ' όλους τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής που στέκονται δίπλα στην ομάδα αυτές τις ώρες... Μας συγκίνησαν οι συνεχείς παρεμβάσεις τους... Θα επανέλθουμε....».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep