«Είμαστε καινούρια ομάδα»

Στην σταδιακή βελτίωση του ΑΟ Χανιά στάθηκε μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα ο Γιάννης Γκέσιος

Καλύτερος από τον Αγροτικό Αστέρα παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης ο ΑΟ Χανιά, που επιβλήθηκε με 1-0, σύμφωνα με τον Γιάννη Γκέσιο. Μιλώντας μετά το τέλος του ματς της 5ης αγωνιστικής ο 27χρονος επιθετικός των Κρητικών ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε, μια πολύ καλή ομάδα και δουλεμένη. Επικεντρωθήκαμε όλη την εβδομάδα στα καλά στοιχεία που έχει για να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε. Από εκεί και πέρα ξέραμε ότι όποιος θα πετύχει το γκολ κατά τη γνώμη μου θα πάρει και το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς, με δύο καλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, ένα δοκάρι δικό μας και μια καλή από τον Αγροτικό. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι, μπορέσαμε και βάλαμε το γκολ, διαχειριστήκαμε το σκορ πολύ καλά και ήρθε η νίκη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα, 25 παίκτες καινούριοι, κι όπως είπε κι ο προπονητής μου κάθε εβδομάδα δουλεύουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Ειδικότερα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο».

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Δείχνουμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό είναι το κύριο και όπως είπε ο προπονητής μου την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο απ’ ό,τι σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και χάσαμε. Θέλω να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδωσαν το 100% και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς (Διλμπέρη) και στον Αγροτικό Αστέρα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep