«Σκύβουμε τα κεφάλια και δουλεύουμε»

Χαμηλά κράτησε τους τόνους ο Θωμάς Γράφας μετά την εντός έδρας νίκη των Χανίων με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα

Ικανοποιημένος από την επικράτηση με 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Θωμάς Γράφας. Ο έμπειρος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη νίκη κι έδωσε το έναυσμα για ακόμη περισσότερη δουλειά.

«Σήμερα είχαμε ένα ματς που για μας η νίκη ήταν μονόδρομος γιατί προερχόμαστε από ένα ατυχές αποτέλεσμα και για μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σήμερα γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, ένα καλοδουλεμένο σύνολο και το έργο μας μόνο εύκολο δεν θα ήταν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εικόνα τους και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο και τη διαχείριση του αποτελέσματος γιατί η πίεση και σε αυτούς είναι πολύ μεγάλη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και την δουλειά μας. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπό. Είναι πολύ νωρίς να πούμε για οτιδήποτε. Σκύβουμε τα κεφάλια και δουλεύουμε. Αυτό το ματς τελείωσε. Έχει σημασία η νίκη μας γιατί όταν την πετυχαίνεις επί εντός αντιπάλου όπως ο Αγροτικός έχει ιδιαίτερη σημασία. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Εύχομαι στον κόουτς (Διλμπέρη) και τον Αγροτικό ό,τι καλύτερο» επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμείς κοιτάμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από βδομάδα σε βδομάδα και από μέρα σε μέρα. Στο προηγούμενο ματς με τον Κισσαμικό ήταν ατυχές το αποτέλεσμα. Εφαρμόστηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι και με τον Κισσαμικό παρότι χάσαμε και σήμερα είχαμε καλή εικόνα. Ίσως με τον Κσσαμικό είχαμε καλύτερη εικόνα. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλο αντίπαλο αλλά και το άγχος μας. Γι’ αυτό είναι σημαντική η νίκη. Εμείς κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να κάνουμε και τι θέλουμε και κοιτάμε να το αντιμετωπίζουμε.

Κλείνοντας σημείωσε: «Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα και μας βοήθησε. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να γίνεται κάθε φορά στην έδρα μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep