«Η υπομονή έχει τα όριά της»

Ευχαριστίες, παράπονα και καταγγελίες από την διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με αφορμή το ματς της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα

Την ευγνωμοσύνη τους στους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα εξέφρασαν οι διοικούντες την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ωστόσο οι ιθύνοντες της ΑΣΑ δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν το φαινόμενο των «τζαμπατζήδων» που μπήκαν μαζικά από το κολυμβητήριο και το κλειστό. Επίσης, για μια ακόμη φορά έγινε λόγος, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ζητώντας από τους αρμόδιους να δοθεί λύση.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα και στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Τόσο τους κατόχους των διαρκείας όσο και κείνους που προσήλθαν στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο για να στηρίξουν την ομάδα μας και οικονομικά και ηθικά  στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league.

Ταυτόχρονα η διοίκηση είναι αναγκασμένη να εκφράσει την έντονη απογοήτευσή της για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που αποτελεί ένα τεράστιο εμπόδιο στην ομαλή και ποιοτική αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Στην πρόσφατη συνάντηση με τον Δήμαρχο τέθηκε το θέμα για άλλη μια φορά και μέσω της παρούσας ανακοίνωσης ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αρμόδιους να δώσουν ΑΜΕΣΑ λύση σ' αυτό το χρόνιο πρόβλημα.

Τέλος η διοίκηση της Αναγέννησης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει και ένα απαράδεκτο συμβάν που παρατηρήθηκε στο πρώτο κιόλας παιχνίδι της χρονιάς. Της προκλητικής και μαζικής εισόδου τζαμπατζήδων από το Κολυμβητήριο και το κλειστό με την βοήθεια κάποιου που διέθετε κλειδιά και άνοιξε τις πόρτες!!! Για να διαθέτει κλειδιά προφανώς ήταν κάποιος υπεύθυνος ή υπάλληλος του αθλητικού κέντρου! Καλούμε τους αρμόδιους να  εντοπίσουν τον υπεύθυνο και να τον επαναφέρουν στην τάξη! Σεβαστείτε την προσπάθεια την υπερβατική προσπάθεια που κάνει η ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια... Σεβαστείτε τουλάχιστον τους ανθρώπους που από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν το σύλλογο αγόρασαν διαρκείας και πληρώνουν το εισιτήριο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Η υπομονή έχει και τα όριά της...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep