Παράπονα και διαμαρτυρία (photo)

Έντονη η δυσαρέσκεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου – Διαμαρτυρήθηκαν για το νέο νόμο Κοντονή οι «Ultras Gate 3»

Πολλά παράπονα είχαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Football League. Οι Θεσσαλοί λοιπόν εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με τους Θεοδοσιάδη και Κισκαμπάνη να το αναφέρουν στις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου. Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στην περιγραφή του αγώνα ο αγωνιστικός χώρος χαρακτηρίζεται «άθλιος» και επισημαίνεται πως το εν λόγω πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί άμεσα καθώς επηρεάζει και το παιχνίδι της ομάδας.

«Ανασταλτικός παράγοντας στα σχέδιά τους δεν ήταν μόνο η καλά οργανωμένη άμυνα του "πανάκριβου" (ως μπάτζετ) Αγροτικού Αστέρα, αλλά και ο ΑΘΛΙΟΣ πέρα ως πέρα αγωνιστικός χώρος του Σταδίου! Ένα γκολ η Αναγέννηση το χάνει εξαιτίας όχι των αντιπάλων, αλλά του αγωνιστικού χώρου. Και είναι η φάση του Δημόπουλου στο πρώτο ημίχρονο όπου πριν σουτάρει απέναντι από την εστία μετά από έναν έξοχο συνδυασμό, η μπάλα γκέλαρε σε... λακκούβα και έχασε τον έλεγχο για να στη στείλει μακριά από τα δοκάρια του Βοσνιάδη...! Γενικώς το γήπεδο αν δεν γίνει κάτι γρήγορα και άμεσα με τον κατεστραμμένο χλοοτάπητα, θα δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στην Αναγέννηση που και φέτος πιστή στη φιλοσοφία της δομείται για να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία κι όχι τη μπάλα στον... αέρα!» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Τέλος, διαμαρτυρία για το νέο αθλητικό νόμο του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή υπήρξε από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΣΑ. Συγκεκριμένα τα μέλη των «Ultras Gate 3» ανήρτησαν πανό που έγραφε τα εξής: «Κόκκινη κάρτα στο νόμο Κοντονή! Οπαδός=Άνθρωπος!».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep