«Πιο δίκαια η ισοπαλία»

Ο Χαλίντ Κάραμα δήλωσε πως δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ζάκυνθο και είναι πρόκληση για εκείνος και για τους ποδοσφαιριστές του. Ο Χαλίντ Κάραμα δήλωσε πως δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ζάκυνθο και είναι πρόκληση για εκείνος και για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Καλίντ Κάραμα μίλησε για τις δυνατότητες της Ζακύνθου, την αμφιβολία για οφσάιντ στο γκολ του Απόλλωνα και την πρόκληση.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου, Καλίντ Κάραμα τόνισε πως η ομάδα του δεν θα είναι εύκολη λεία για κανένα αντίπαλο και πως έδειξε τις δυνατότητές της παρότι δεν είναι ακόμη έτοιμη. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα (3-2) από τον Απόλλωνα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα για δουλειά. Βρισκόμουν εδώ για μια πενταετία. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη σημερινή νίκη. Μπορεί να πήρε το τρίποντο, αλλά και εμείς μπορώ να πω ότι έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Απόλλων έχει μια ομάδα που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές που είναι φαβορί για να επιστρέψουν στην Super League.

Σήμερα, όμως, έγινε γνωστό πως και η Ζάκυνθος είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να μας κερδίσει. Δεν ήταν ακόμη έτοιμη η ομάδα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία με 2-2 και δεν θα ήθελα να σταθώ στην διαιτησία, αλλά ίσως υπήρχε ένα οφσάιντ στο τελευταίο γκολ.

Τα δύο γκολ που σκοράραμε εμείς ήταν καταπληκτικά. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, εμείς δεν έχουμε στόχο να πάρουμε την άνοδο, αλλά να μείνουμε στην κατηγορία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, δεν είχαμε τύχη, αλλά θα το προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Έτσι και αλλιώς πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια στον Απόλλωνα».

Η δουλειά που γίνεται στην Ζάκυνθο;

«Η Ζάκυνθος είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα επειδή βρήκα στο νησί κάποιους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν και να δημιουργήσουν» 

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep