Σάλπαρε για την έκπληξη

Με τον Ζαουάντ Ζαϊρί στην αποστολή η Ζάκυνθος δοκιμάζεται στη Ριζούπολη.

Την έκπληξη θέλει να κάνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου δοκιμάζεται την Κυριακή (27/09, 15:00) στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα που είναι τα φαβορί, αλλά θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το άγχος των γηπεδούχων. Οι «κυανοκίτρινοι» είναι ανέτοιμοι ακόμα, χρειάζονται χρόνο για να «δέσουν», αλλά γνωρίζουν ότι τέτοια ματς κρύβουν παγίδες για τα φαβορί. Πόσω μάλλον όταν σαφής εικόνα για τη Ζάκυνθο δεν υπάρχει.

Στη διάθεση του Καλίντ Καραμά που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ζαουάντ Ζαϊρι που ξεπέρασε το πρόβλημα τραματισμού του. Τραυματίας είναι ο Καλλιβωκάς, ενώ στη 19άδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, δεν βρίσκονται και οι: Π. Παπαδόπουλος, Λαλί, Καμπούρης, Ν. Πέττας, Γεράνιος, Ναζίμ, Ζέλιος, Κοβάτσης, Ταυταρίδης, Δόντσος, Μπαλαμπάνος, Βυθούλκας, Σάμαρης, Μπακατσέλος, Κάρδαρης.

H αποστολή: Γεωργακόπουλος, Πολίτης, Γραικός, Πεχλιβανόπουλος, Κωστουλας, Κυριακίδης, Στασινόπουλος, Λέκκας, Νίκιτς, Αποστόλου, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Καραμαλίκης, Βοσνακίδης, Αναστασιάδης, Μεντούρ, Ζαϊρί, Κουρέλλας, Κρολ.

Last modified onΣάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep