Πάει γι' άλλα ο Παναιγιάλειος...

Ο Μικαέλ Σιριέ έπαιξε το πρώτο του επίσημο ματς με τη Ντανφέρμλιν.

Ένα ακόμα κομμάτι απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ των μεταγραφών στον Παναιγιάλειο. Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης και η ιστοσελίδα «aigiosports» ανέφερε ότι ο «εκλεκτός» ήταν ο Μικαέλ Αντουάν Σιριέ. Εξαιρετική λύση, σίγουρα, για τη Football League, όμως με μία βασική ένσταση. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όχι μόνο ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη Ντανφέρμλιν, αλλά την Τρίτη (08/09) έπαιξε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη σκωτσέζικη ομάδα!

Στην ανακοίνωση της 5ης Σεπτεμβρίου οι Σκωτσέζοι τόνισαν ότι δεν θα ήταν διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Φόρφαρ την ίδια ημέρα, καθώς το διεθνές πιστοποιητικό του αναμενόταν αρχές της εβδομάδας. Και την Τρίτη (08/09) ο 32χρονος φορ (γεννημένος στη Γαλλία, αλλά 16 φορές διεθνής με τη Γουαδελούπη) αγωνίστηκε με την U20 στη διοργάνωση «SPFL Development League» απέναντι στη Σεντ Μίρεν... Ο απολογισμός του; Δύο γκολ και μία ασίστ σε 70 λεπτά στη νίκη της Ντανφέρμλιν (5-1), με την επίσημη ιστοσελίδα της συγκεκριμένης ομάδας να στέκεται στην εξαιρετική του παρουσία στο ντεμπούτο του.

Οι «μελανόλευκοι» είχαν ενημερωθεί - προφανώς από τον εκπρόσωπό του - ότι η μεταγραφή του Σιριέ στη Σκωτία δεν ίσχυε και ο έμπειρος φορ θα έρχόταν στη χώρα μας την Τετάρτη (09/09). Η πληροφόρηση αυτή, μάλιστα, υπήρχε πριν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνιστεί βασικός σε παιχνίδι των U20 μαζί με αρκετούς ακόμα από την πρώτη ομάδα, αλλά και το βράδυ της Τρίτης (08/09)! Ωστόσο, έπειτα από την εξέλιξη αυτή που αποκαλύπτει το flnews.gr, η μετακίνησή του στον Παναιγιάλειο δείχνει απίθανη, δεδομένου ότι για να πάρει μέρος σε επίσημο ματς, έπρεπε να έχει βγει έστω προσωρινό δελτίο. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (09/09), οπότε η ΠΑΕ περιμένει την άφιξή του στη χώρα μας.

Last modified onΤρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2015 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep