Επίσημα Μίλιτς, Κρισμάρεβιτς

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τους Αλεξάνταρ Μίλιτς, Νίκολα Κρισμάρεβιτς.

Ένα ακόμα κομμάτι απομένει για να συμπληρωθεί το μεταγραφικό παζλ του Παναιγιαλείου, αυτό του επιθετικού. Η ομάδα του Αιγίου την Τρίτη (08/09) ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Σέρβο πρώην επιθετικό του Αγροτικού Αστέρα, Αλεξάνταρ Μίλιτς και τον συμπατριώτη του πρώην χαφ της Ζακύνθου, Νίκολα Κρισμάρεβιτς.

Αμφότεροι πέρασαν από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τη «Μαύρη Θύελλα». Ο Μίλιτς πέρυσι είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα με τον Αγροτικό Αστέρα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Βατανιακό. Σε ό,τι αφορά στον Κρισμάρεβιτς, ο 24χρονος ήταν βασικό στέλεχος της Ζακύνθου με 29 αγώνες και 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς προχώρησε στην απόκτηση άλλων δύο νέων ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα, στο δυναμικό των «μελανόλαυκων» για τη νέα χρονιά υπέγραψαν οι Nikola krcmarevic (Νίκολα Κρισμάρεβιτς) και Aleksandar milic (Αλεξάνταρ Μίλιτς).

krcmarevic

Το νέο αμυντικό χαφ, Νίκολα Κρισμάρεβιτς γεννημένος το 18-12-1991 και ο επιθετικός Αλεξάνταρ Μίλιτς γεννημένος στις 10-03-1989, πέρασαν με επιτυχία τόσο τα εργομετρικά τεστ όσο και τις ιατρικές εξετάσεις, και σήμερα (08/09) υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια στα γραφεία του Συλλόγου.

milic

Τέλος, ενημερώνουμε πως ο επόμενος φιλικός αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/09) και ώρα 17:45 στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου».

Last modified onΤρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2015 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep