«Δεν κινδυνέψαμε καθόλου»

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Θωμάς Γράφας από την εικόνα του ΑΟ Χανιά στο φιλικό με τον ΟΦΗ

Αρκετά καλή χαρακτήρισε την εμφάνιση του ΑΟ Χανιά στο φιλικό (0-0) με τον ΟΦΗ ο Θωμάς Γράφας. Ο τεχνικός του ΑΟΧ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν κινδύνεψε, ενώ είχε και φάσεις για γκολ. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Βαγγέλη Νικολόπουλο ο σοβαρός τραυματισμός του οποίου οδήγησε στην διακοπή του αγώνα.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, σήμερα είχαμε μια αρκετά καλή εικόνα και δείχνουμε ότι μέρα με τη ημέρα παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο και αυτός είναι ο στόχος μας, να γίνουμε ομάδα και κάθε εβδομάδα σε κάθε παιχνίδι να είμαστε πιο βελτιωμένοι» τόνισε αρχικά μιλώντας στον «ΣΠΟΡ Fm Xανιά».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό, εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Νομίζω δεν κινδυνέψαμε καθόλου με εξαίρεση δυο μακρινά σουτ του ΟΦΗ αντιθέτως εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις και τις φάσεις να σκοράρουμε. Δεν ήρθε το γκολ, κρατάμε την εμφάνιση που ήταν αρκετά καλή. Βέβαια αυτό όπως και τα προηγούμενα ήταν ένα ματς προετοιμασίας, χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά ακόμα και έχω ξαναπεί θα είμαστε έτοιμη όταν πρέπει».

Κλείνοντας ανέφερε: «Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ σύντομη ανάρρωση και περαστικά στον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ καθώς είναι πολύ δύσκολο αυτό που του συνέβη και εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση».

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep