Σε δεύτερη μοίρα το φιλικό

Τραυματίστηκε σοβαρά ο επιθετικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Νικολόπουλος στο φιλικο με τον ΑΟΧ.

Διάρκεια... 70 λεπτών είχε το φιλικό που έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής (16/08) στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά. Αιτία ο σοβαρός τραυματισμός του επιθετικού των γηπεδούχων, Βαγγέλη Νικολόπουλου στο 70', όταν χτύπησε στην κνήμη σε σύγκρουσή του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Κόλλια. Το χτύπημα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν σοβαρό και περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Όπως ήταν λογικό, το ματς διεκόπη και ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο 7' ο Σταματής είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΧ, αλλά ο Βλάχος έσωσε την εστία του. Οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο 10λεπτο ανέβασαν στροφές και είχαν την υπεροχή, ενώ στο 55' έχασαν ευκαιρία με τον Νικολόπουλο, όταν ο Κόλλιας με διπλή προσπάθεια απέκρουσε. Σημειώνεται ότι στο 30' ο Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Μασάδο έπειτα από εντολή του διαιτητή για απρεπή συμπεριφορά.

ΟΦΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Βλάχος, Μπολάκης Κοιλιάρας (61’ Μαραθιανός), Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Γκούμας, Φαμπίνιο(52' Φαζός), Ραπτάκης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης (46’ Τζέκος), Κουσίδης (46’ Νικολόπουλος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης (46’ Κόλλιας), Ψυχογιός (46' Χατζηλιάδης), Γεωργίου (67’ Κατρανίτσας), Καρτσαμπάς (46' Μπριλάκης), Μπουζούκης, Ρίκκα (65’ Μπάτσι), Τσούτσης, Μασάδο (30’ Νύκταρης, 67’ Μέμος), Σαΐν, Σταματής.

Last modified onΚυριακή, 16 Αύγουστος 2015 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep