Αγροτικός Αστέρας με… ταυτότητα

Η ομάδα του Ευόσμου βγάζει σταδιακά στο γήπεδο στοιχεία που θέλει ο Παναγιώτης Διλμπέρης – Στο Μπανσκο ο Θεοδωρίδης για… μεταγραφική μελέτη

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας ο Αγροτικός Αστέρας καθώς μετά τη νίκη με 1-0 επί της ΑΠΕ Λαγκαδά ήρθε το 4-0 επί της Ακαδημίας Πάντεφ. Η εμφάνιση των «σταχυοφόρων» λοιπόν άφησε ικανοποιημένο σε γενικές γραμμές τον Παναγιώτη Διλμπέρη που ωστόσο φροντίζει να επισημαίνει πως υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει και περιθώρια βελτίωσης. Όμως ο τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου θεωρεί παράλληλά ότι σταδιακά οι παίκτες του δείχνουν να αποκτούν μια ποδοσφαιρική ταυτότητα στο γήπεδο, «βγάζοντας» στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τετράδα των απόντων (Σαρακατσάνος, Βελλίνης, Οικονόμου, Θεοδωρίδης Γ.) από το ματς του Σαββάτο (8/8), δεν υπάρχει ανησυχία για κανέναν και είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι στο προσεχές φιλικό με την Σλάβια Σόφιας την Τρίτη (11/8). Τέλος, αναφορικά με το μεταγραφικό… μέτωπό αξίζει να σημειωθεί πως έχει μεταβεί στο Μπάνσκο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Θεοδωρίδης προκειμένου να «τρέξει» μαζί με τον Παναγιώτη Διλμπέρη τα ζητήματα που αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep