Τεσσάρα ο Αγροτικός

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Μπάνσκο, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με σκορ 4-0 της Akademija Pandev.


Στην ολοκλήρωση μίας εβδομάδας προετοιμασίας εκτός Ελλάδας, οι «πράσινοι» έδωσαν τον πρώτο φιλικό αγώνα επί βουλγαρικού εδάφους και το δεύτερο συνολικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στην αναμέτρηση δεν συμμετείχαν οι ανέτοιμοι Γιώργος Θεοδωρίδης και Κώστας Οικονόμου και επίσης οι Περικλής Βελλίνης και Αχιλλέας Σαρακατσάνος, οι οποίοι προφυλάχθηκαν για προληπτικούς λόγους.
Καλύτερος και συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αστέρας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της ομάδας από τα Σκόπια, ανοίγοντας το σκορ στο 18΄ με κεφαλιά του Κουτσοσπύρου ύστερα από σέντρα του Ντόση. Στο 25΄ έγινε το 2-0, όταν ο Κουτσοσπύρος συνδυάστηκε γρήγορα με τον Γιάντση και ο τελευταίος ψύχραιμα πλάσαρε για να διευρύνει το προβάδισμα των «σταχυοφόρων».
Το εντυπωσιακότερο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 52΄ ο Σαμουηλίδης με μακρινό σουτ από απόσταση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 63΄, όταν ο νεαρός Αγαπητός σέντραρε για να βρει τον Καθάριο μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε για να σκοράρει.
Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Ντόσης, Παλάσκας, Τσεμπερίδης, Γέσιτς, Γιάντσης, Θεοδωρίδης Κ., Κουτσοσπύρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Βαφέας, Αγαπητός, Σαμουηλίδης, Καθάριος, Έππας, Καραλής, Τοπούζης και Πανουργιάς.

Last modified onΣάββατο, 08 Αύγουστος 2015 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep