Απολογισμός και εκλογές στην Καρδίτσα

Η θητεία της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Αναγέννησης ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Πέμπτης (6/8) διεξάγεται Γενική Συνέλευση

Νέα διοίκηση αναμένεται να έχει σε λίγες ώρες η Ερασιτεχνική Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς το βράδυ της Πέμπτης (6/8) λαμβάνει χώρα η Γενική Συνέλευση του συλλόγου στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν εκλογές.

Στον σύντομο απολογισμό του έργου της νυν διοίκησης και στην πρόσκληση για την εν λόγω ΓΣ αναφέρεται: «Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται και τυπικά ο κύκλος διοίκησης του ΑΣ Αναγέννηση 1904 για την τελευταία τριετία. Σύμφωνα πάντα με το καταστατικό του συλλόγου όπως τροποποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2000 στο τέλος της περιόδου κάθε τριετίας πρέπει να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολλά χρόνια την τελευταία τετραετία η Αναγέννηση ως Αθλητικός Σύλλογος που δημιούργησε και τη σύγχρονη ΠΑΕ των τελευταίων δύο ετών (αναγκαστικά λόγω των κανονισμών καθώς ήταν η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που απέστειλε πρόταση σε όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου για να μπορούν να αγωνίζονται Αθλητικοί Σύλλογοι κι όχι ΠΑΕ στη Β' Εθνική), λειτούργησε σοβαρά και έχει να επιδείξει έναν απολογισμό πραγματικά εντυπωσιακό...

Από τον Οκτώβριο του 2011 όπου 50 Αναγεννησιώτες γράφτηκαν μέλη και μπήκαν μπροστά για να ανορθωθεί ο σύλλογος μετά την αποδομητική περιπέτεια που βίωσε και που τον γκρεμοτσάκισε στη Δ’ Εθνική, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να επιδείξουν ένα έργο που θα το ζήλευε κάθε ομάδα! Μιλάμε για ένα διάστημα απογείωσης του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα! Τόσο στην οργάνωσή του όσο βεβαίως και στο αγωνιστικό καθώς η ομάδα σε χρόνο μηδέν επανήλθε στο προσκήνιο στηριζόμενη αποκλειστικά στα πόδια της.

Όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από τη διοίκηση του ΑΣ και της ΠΑΕ (ουσιαστικά ήταν το ίδιο πράγμα) έχουν μεγάλη συμβολή σ’ αυτό το επίτευγμα και βεβαίως τη σφραγίδα του έβαλε και ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπούρμπος που ανέλαβε το μεγαλύτερο βάρος τα τελευταία τρία χρόνια και εξολοκλήρου φέτος! Η Αναγέννηση λειτούργησε ως ενιαία οντότητα όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αλαζονείες, με μεθοδικότητα και υπερπροσφορά των μελών της!

Καθιέρωσε τις εγγραφές μελών κάθε χρόνο (από συνέλευση του 2011), οργανώθηκε, απέκτησε περιουσία (προπονητήριο Γεώργιος Μπαζής - μελέτη), απογείωσε τα τμήματα υποδομής (για πρώτη φορά με διάρκεια τετραετίας) κατέκτησε πανελλήνιο πρωτάθλημα (για πρώτη φορά στην ιστορία της) με την ομάδα Νέων, δημιούργησε καινούργια ομάδα πέρσι (Κ15) και φυσικά εκτοξεύτηκε και η πρώτη ομάδα που παίζει φέτος για τρίτη συνεχόμενη περίοδο στη football league.

ΑΠΟΨΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Απόψε θα γίνει ο απολογισμός της τριετίας και θα αναδειχθεί το συμβούλιο της νέας τριετίας  από τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Hδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από μέλη που ήταν στη διοίκηση αλλά και από νέα που επιθυμούν να συμμετέχουν. Η έναρξη της διαδικασίας προσδιορίστηκε για τις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

"Το διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 καλεί τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου  στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας και ώρα 9 μ.μ.
Τα θέματα που θα συζητηθούν:
1. Ανανέωση και εγγραφή νέων μελών
2. Απολογισμός της διοίκησης.
3. Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις
4. Εκλογή για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
5. Διάφορα" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Λίγα πράγματα ενόψει της αποψινής διαδικασίας για το τι ισχύει στις περιπτώσεις Γενικών Συνελεύσεων όπως αναγράφεται στο άρθρο 6 του καταστατικού του Συλλόγου μας όπως αυτό τροποποιήθηκε και κωδικοποιήθηκε με το Ν. 2725/1999 στην Καταστατική Γενική Συνέλευση της 5ης Φεβρουαρίου του 2000.
- Η Γενική Συνέλευση αποτελείται από τα τακτικά μέλη του σωματείου.
- Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σωματείου και αποφασίζει σαν κυρίαρχο σώμα σε κάθε υπόθεση αυτού.

Η κατά μήνα Ιούλιο κάθε τρίτου έτους συνέρχεται η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών και προβαίνει στην εκλογή διοικήσεως η οποία αποτελείται από ένδεκα τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη. Όπως ορίζεται στο άρθρο 2 του καταστατικού τα μέλη του σωματείου μας χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες. Είναι τα επίτιμα, τα τακτικά και τα αθλητικά. Τα τακτικά μέλη μπορούν να εγγραφούν και να ανταποκρίνονται στις οικονομικές υποχρεώσεις τους και στις συνδρομές που ορίζει ο Σύλλογος μέσω των Γενικών του Συνελεύσεων. Μόνο τα τακτικά μέλη έχουν το δικαίωμα να παραβρίσκονται σε τακτικές Γενικές Συνελεύσεις και να εκλέγουν ή να εκλέγονται.

Στην Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου του 2011 αποφασίστηκε στα πλαίσια της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου (όταν και υποβιβάστηκε στη Δ' Εθνική και διαλύθηκε η ΠΑΕ του κ. Κωτούλα), να γίνονται εγγραφές μελών κάθε χρόνο με ετήσια συνδρομή το ποσό των 50 ευρώ κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep