«Διαζύγιο» με… ευχαριστίες

Παρελθόν από την Αναγέννηση Καρδίτσας αποτελεί ο Χρήστος Οικονόμου που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του

Τέλος στην παρουσία του στην Αναγέννηση Καρδίτσας έβαλε ο Χρήστος Οικονόμου που έλυσε το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλούς. Η απόφαση για το «διαζύγιο» ήταν κοινή, ενώ αμφότερες οι πλευρές δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν η μια την άλλη για τη συνεργασία τους. Αναλυτικά στη λιτή ανακοίνωση αναφέρεται: «Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο της Αναγέννησης με τον Χρήστο Οικονόμου».

Με δηλώσεις του αμέσως μετά το «διαζύγιο» ο Οικονόμου επεσήμανε: «Μετά τη λύση του συμβολαίου μου με την Αναγέννηση επιθυμώ δημοσίως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και φυσικά το φίλαθλο κόσμο της ομάδας! Θα είμαι πάντα κοντά στην Αναγέννηση την οποία θεωρώ κάτι το ξεχωριστό στη ζωή μου. Πάντα κοντά και στη διάθεση των ανθρώπων που την υπηρετούν να βοηθήσω και να συνεισφέρω σε οτιδήποτε μου ζητηθεί από οποιοδήποτε πόστο. Εύχομαι και είμαι σίγουρος, ότι και στη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».

Από την πλευρά της η ΑΣΑ υπογράμμισε: «Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Οικονόμου αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την αγωνιστική του προσφορά, αλλά και την γενικότερη παρουσία του στην Αναγέννηση. Ο Χρήστος εξακολουθεί να παραμένει εκλεκτό μέλος της μεγάλης Αναγεννησιώτικης οικογένειας και είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται πάντα με όλη την ψυχή και θετική του ενέργεια δίπλα στην ομάδα. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και επαγγελματική του διαδρομή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep