«Κάτι καλό δημιουργείται…»

Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης

Η διάθεση και ο ζήλος που δείχνουν οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα έχουν ενθουσιάσει τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη που τονίζει την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν στη Football League.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «σταχυοφόρων» ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε αρχικά στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Μπανσκο αναφέροντας: «Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ οργανωμένες, εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας και παρέχουν ότι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Νομίζω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

Σχετικά με τους νεοαποκτηθέντες σημείωσε: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι όλοι είναι πάνω από όλα καλά παιδιά και ο χαρακτήρας τους ταιριάζει με το κλίμα σε αυτή την ομάδα. Επίσης, είναι φανερό ότι δείχνουν μεγάλο ζήλο για να προσαρμοστούν στο αγωνιστικό πλάνο και αυτό είναι λογικό ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβεί, αλλά πιστεύω ότι έχουν σημαντική ποιότητα και θεωρώ δεδομένο ότι όλοι μαζί δημιουργούμε ένα δυνατό σύνολο».

Όσο για τις βλέψεις της ομάδας του Ευόσμου, υπογράμμισε: «Έτσι όπως δουλεύουμε καθημερινά και με την ποιότητα που διαθέτει πλέον η ομάδα, νιώθεις ότι κάτι καλό δημιουργείται. Πιστεύω ότι εφαρμόζοντας τις οδηγίες του προπονητή, αυτή η ομάδα θα αποκτήσει τη δυναμική και τη θέληση για να πετύχει σημαντικά πράγματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep