Κανονικά οι προπονήσεις, εμπόδια στα φιλικά

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η δουλειά των παικτών του Αγροτικού Αστέρα στο Μπάνσκο αλλά τα φιλικά της ομάδας περνούν από… 40 κύματα

Νέα αλλαγή αναμένεται στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στη Βουλγαρία ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «σταχυοφόροι» είχαν ενημερώσει το πρωί της Τετάρτης (5/8) για ακύρωση δυο αγώνων και μετατροπής του προγράμματος. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα επανήλθαν και με ενημέρωση μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο facebook επεσήμαναν ότι ακολουθεί και νέα αλλαγή.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η πρόσφατη δημοσίευση για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων αποσύρθηκε γιατί πριν από λίγο οι παράγοντες της Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ μας ενημέρωσαν ότι αντιμετωπίζουν ξαφνικό πρόβλημα που εμποδίζει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα το Σάββατο. Γίνονται οι απαραίτητες επαφές για να συμφωνηθεί με άλλη ομάδα η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα στις προπονήσεις της ομάδας στο Μπάνσκο και οι ποδοσφαιριστές κάθε μέρα αισθάνονται πιο δυνατοί!!!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep