«Από τις καλύτερες διαιτησίες»

Η Ερμιονίδα συνεχάρη τον διαιτητή Σφακιανάκη και τους βοηθούς.

Από τις καλύτερες φετινές διαιτησίες χαρακτήρισε η Ερμιονίδα αυτή του Σφακιανάκη (Αθηνών) στον αγώνα με την Επισκοπή. Όπως ανέφερε στο flnews.gr ο πρόεδρος της ομάδας της Αργολίδας, Ιωσήφ Μερτύρης:

«Η διαιτησία του Σφακιανάκη ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει φέτος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν κάτι που παραδέχτηκαν και ο πρόεδρος της Επισκοπής και οι φίλαθλοί της».

Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ανέφερε:

«Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο διαιτητή Ιωσήφ Σφακιανάκη (Αθηνών) και τους βοηθούς τους Εμμανουήλ Καλφάκη (Χανίων) και Βασίλειο Νικολακάκη (Ηρακλείου), για την άριστη διαιτησία τους στο σημερινό αγώνα μεταξύ του Α.Ο. Επισκοπής και της ομάδας μας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Football League ΟΠΑΠ.

Όχι μόνο δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα για διαμαρτυρία στις δύο ομάδες, αλλά και καταχειροκροτήθηκαν από το σύνολο των φιλάθλων.

Τέτοιες διαιτησίες προάγουν με τον καλύτερο τρόπο το αγαπημένο μας άθλημα και για αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να τους εκφράσουμε δημόσια συγχαρητήρια!».

 

Last modified onΚυριακή, 17 Μάιος 2015 22:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep