Ψάχνει γκολ, «διπλό» μετά από τρεις μήνες

Από τις 25 Φεβρουαρίου έχει να κερδίσει αλλά και να σκοράρει εκτός έδρας η Ερμιονίδα!

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να πραγματοποιήσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, θα επιχειρήσει να πάρει η Ερμιονίδα την Κυριακή (17/5) απέναντι στην Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο θα αναζητήσει το πρώτο της «διπλό» έπειτα από περίπου τρεις μήνες και πέντε αγώνες στους οποίους όχι απλώς δεν έχει κερδίσει αλλά δεν έχει καν καταφέρει να σκοράρει!

Συγκεκριμένα, η Ερμιονίδα νίκησε για τελευταία φορά μακριά από την Αργολίδα στις 25 Φεβρουαρίου (2-0 τον Ηρακλή Ψαχνών) και από τότε μετράει μηδέν γκολ, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τα αποτελέσματά της έκτοτε: με ΑΕΚ 4-0, με Καλλιθέα 0-0, με Παναιγιάλειο, 3-0, με Καλλιθέα 1-0 και με Ηρακλή Ψαχνών 2-0.

Σημειώνεται ότι η στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, η Ερμιονίδα είχε γνωρίσει τη συντριβή με 4-1 από την Επισκοπή.

Τέλος, στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς μετέχουν οι Πονηρός, Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Όμο, Κιοσές, Ταπέ, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Τούτοριτς, Δωματάς, Παβίσεβιτς, Στάικος, Συμελίδης,Στοΐκοβιτς, Κουτσοσπύρος, Μηλιώτης, Κολόκας, Τσακόν.

 

Last modified onΣάββατο, 16 Μάιος 2015 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep