Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διπλά ευχαριστημένοι»

Ο Ντάνι Ακίνο υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου τόνισε ότι η ομάδα νίκησε μία πολύ δύσκολη ομάδα, έκανε λόγο για αυτοθυσία των παικτών του και εξήρε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου:

«Κάναμε ένα μεγάλο ματς. Στο γήπεδο σταθήκαμε πολύ καλά και ότι σχεδιάσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το κάναμε σωστά. Πρέπει να είμαστε διπλά ευχαριστημένοι , γιατί απέναντί μας είχαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, που είναι δύσκολο να την κερδίσεις.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, κυριαρχήσαμε. Στο δεύτερο, η ομάδα μου αμύνθηκε, αλλά το έκανε με πολύ καλό τρόπο. Ο αντίπαλος είχε μία πολύ καλή τριπλή ευκαιρία, όπου σταθήκαμε τυχεροί. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου για το πνεύμα που έδειξαν στον αγώνα. Χαίρομαι για τον Μπλέτσα, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων της Ζακύνθου. Χαίρομαι για τη συμπεριφορά του στο ματς, αλλά και την αυτοθυσία που είχαν οι παίκτες μου σε όλο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα δύσκολη να την κερδίσεις. Πρέπει να ξεκουραστούμε την Τετάρτη έχουμε μία μάχη με τη Λάρισα».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep