Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφές... τριάδας

Η Ζάκυνθος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ψάχνει την διατήρηση της σε τροχιά play off.

Η Ζάκυνθος για να εξασφαλίσει την στήριξη του κόσμου έχει προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τα τρία διαδοχικά εντός έδρας ματς στην τιμή των 25 ευρώ συνολικά. Οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΛ και Τύρναβο είναι σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Μετά από πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη, η ομάδα του Ιονίου νησιού χρειάζεται τους βαθμούς και κυρίως την ψυχολογία από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Ιονίου που έχει διατηρήσει την απόστασή της από την τρίτη θέση παρότι έχει ένα αγώνα λιγότερο γνωρίζει πως μέσα σε πέντε μέρες παίζει ουσιαστικά την παραμονή της στην τροχιά των play off. Το ματς του Σαββάτου (24/1) με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και αυτό της Τετάρτης (28/1) με την ΑΕΛ θα κρίνουν αν μπορεί να ελπίζει στο όνειρο. Περισσότερο βέβαια αυτό που αναζητούν στο νησί του Ιονίου είναι να μείνουν ψηλά ώστε να να μπορέσουν να διεκδικήσουν την υπέρβαση και από την άλλη να εξασφαλίσουν πως δεν θα μπλέξουν σε παιχνίδια παραμονής που αφορούν την πέμπτη θέση και κάτω.

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός της ομάδας της Ζακύνθου θα έχει στη διάθεση του τους Κρισμάρεβιτς, Τσόπελα και Πέττα που είχαν διάφορα προβλήματα. Από την άλλη δεν υπολογίζεται ο Λάζαρος Φωτιάς που είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ η ΠΑΕ απλά τον "δηλώνει" ως τραυματία που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιανουάριος 2015 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep