Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στήριξη σε Παπαγεωργίου

O Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού εξέδωσε ανακοίνωση και συντάσσεται με τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Θέση υπέρ του Θανάση Παπαγεωργίου πήρε ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια του μεγαλομετόχου της πελοποννησιακής ΠΑΕ να τεθεί επικεφαλής για την αναγέννηση της ομάδας. Παράλληλα, ασκείται κριτική σε μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, που -όπως αναφέρεται στην τοποθέτηση των οργανωμένων- βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια.

Η ανακοίνωση αναλυτικά: «Έχοντας περάσει περίπου δυο μήνες από τότε που η αγαπημένη μας ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, το μόνο σοβαρό και δημόσια δηλωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει γι αυτήν, είναι από τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Όπως άλλωστε ο ίδιος δηλώνει κι επαναλαμβάνει τον τελευταίο καιρό.

Με έκπληξη αλλά και οργή παρατηρούμε καθημερινά, από κάποια μέλη του τωρινού Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, κινήσεις και τοποθετήσεις οι οποίες είναι ουσιαστικά τρικλοποδιές και εμπόδια στην προσπάθεια για την αναγέννηση του Πανηλειακού μας!

Ως Συλλογος φιλων Πανηλειακού, στηρίξαμε την τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στην τελευταία εκλογική Γ.Σ. σε μια προσπάθεια να σταματήσει να είναι ανενεργός και ακέφαλος ο Α.Ο. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, θεωρώντας αυτήν ως την πιο ενδεδειγμένη λύση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και γνωρίζοντας ότι μπορεί να αποτελέσει μια μεταβατική λύση μέχρι την εξεύρεση μιας άλλης και πιο ισχυρής λύσης. Αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι οικονομικές δυνατότητες του τωρινού Δ.Σ. του Ερασιτέχνη είναι σαφώς περιορισμένες (χωρίς αυτό να αποτελεί ντροπή).

* Εμείς στηρίζουμε μόνο σοβαρές, αξιόπιστες και έτοιμες οικονομικά, προτάσεις για την ομάδα μας.
* Ζητάμε άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την κατάθεση τέτοιων προτάσεων.

ΥΓ. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει, με ευθύνη δική σας, θα μας βρείτε απέναντι σας! Και σε μια τέτοια περίπτωση δεν πρόκειται να ξεκινήσει παιχνίδι της ομάδας με το όνομα Πανηλειακός, σε οποιαδήποτε κατηγορία».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιανουάριος 2015 10:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep