Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αποσύρω το ενδιαφέρον αν...»

Ενοχλημένος είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου από ενέργειες μελών του Ερασιτέχνη Πανηλειακού.

Η κίνηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, Λάμπη Σιδηροκαστρίτη και του γραμματέα Φάνη Παπαδόπουλου να καταγγείλουν στον εισαγγελία ως παράνομη και παράτυπη την παραχώρηση παικτών της ομάδας Νέων από την ΠΑΕ, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο μεγαλομέτοχος της πελοποννησιακής ΠΑΕ, που έχει θέλει να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας για τη δημιουργία της ομάδας που θα αγωνιστεί του χρόνου στη Γ' Εθνική, ζήτησε να ξεκαθαριστεί το τοπίο ειδάλλως θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Σε σχετικές του δηλώσεις που δημοσιεύονται στο σάιτ iliaoikonomia.gr, τόνισε: «Αυτό που θέλω και πρέπει να πω, για την ενημέρωση και όλου του φιλάθλου κόσμου του Πανηλειακού, είναι ότι:
Μέχρι την Κυριακή, οι κύριοι αυτοί που φέρουν τις θέσεις του προέδρου και του γραμματέα του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, να τοποθετηθούν, ή ενώπιον του Δημάρχου Πύργου ή δημόσια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι επιθυμούν να προχωρήσει η ομάδα!
Αλλιώς, εγώ αποχωρώ και αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
Εκείνο πάντως που θέλω να διαβεβαιώσω για μια ακόμα φορά είναι ότι, εγώ είμαι διατεθειμένος να οδηγήσω τον Πανηλειακό για να ξαναγράψει ιστορία».

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 10:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep