Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έκανε τις ενέργειες που πρέπει»

Ο Σπύρος Καλογιάννης αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με το έγγραφο της ΕΠΟ περί αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Ηρακλή.

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε πως ο Ηρακλής προσκόμισε έγγραφα μέσω των οποίων φαίνεται ότι έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες προς τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Λόπεθ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα συζητηθεί μετά από δύο εβδομάδες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η μακεδονική ΠΑΕ έκανε τις ενέργειες που έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλογιάννης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4»: «Έφτασε από την ΕΠΟ το έγγραφο που λέει πως πρέπει να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από τον Ηρακλή για την υπόθεση ενός ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Ηρακλής προσκόμισε τα έγγραφα πως πληρώθηκε ο παίκτης. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε θέμα ημερήσιας διάταξης, θα συζητηθεί το θέμα μετά από 15 μέρες και πιστεύουμε πως η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε όλες τις ενέργειες που πρέπει. Δεν ξέρω ποια απόφαση θα παρθεί αλλά η θέση μας είναι πως εφόσον έχει πληρώσει δεν πρέπει να αφαιρεθούν οι βαθμοί. Αν δεν ενημερωθούμε μέσα σε 15 μέρες για την απόφαση και αναγκαστούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και θα τους δώσουμε μετά ξανά όταν παρθεί η απόφαση. Η πολιτική της FIFA είναι να πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές, όχι να τιμωρεί ομάδες».

Για το αν πίεσε κάποια ομάδα να εφαρμοστεί ο νόμος, ο Καλιγιάννης τόνισε: «Κανείς δεν μας πίεσε, εμείς λειτουργούμε ως διοργανώτρια. Η εισήγηση ήταν μια αναβολή 15 ημερών και όλες οι ομάδες συμφώνησαν. Βέβαια, δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη το θέμα και ήρθε αργά. Ο Ηρακλής μάς κοινοποίησε πως έχει πληρώσει τον παίκτη και πως έχει κάνει τις ενέργειες. Αν έρθει η απόφαση εμείς δεν έχουμε καμιά επαφή με τη FIFA. Αν έρθει η εντολή από την ΕΠΟ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν είμαστε μέλη της FIFA εμείς αλλά η ΕΠΟ».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep