Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάνουμε χρόνο»

Ο Γιώργος Γαλανός μίλησε για το ενδιαφέρον εμπλοκής του στον Ηρακλή.

Ο πρώην παράγοντας της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Γιώργος Γαλανός μίλησε στον Arena Fm για την επιθυμία του να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Όπως υποστήριξε, μιλά καθημερινά με τον πρόεδρο, Θοδωρή Παπαδόπουλο το μόνο που θέλει είναι συσπείρωση, ενώ σημείωσε ότι όσο καθυστερεί το deal χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γαλανός:

«Για να ασχοληθώ με τον Ηρακλή θα ήθελα να είναι συσπειρωμένος 100%. Στην συνέλευση που έγινε στο Κατσάνειο, για να ασχοληθώ με τον Ηρακλή έπρεπε όλοι να προχωρήσουν και να πουν το ναι. Υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις οπότε δεν ήθελα να ασχοληθώ. Αν δεν είναι όλοι ενωμένοι πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ, θεωρώ ότι είναι η μόνη λύση για να πάει η ομάδα μπροστά».

Για το τι του είπε ο Παπαδόπουλος:

«Να αναλάβω εν λευκώ την ομάδα, αυτό που ήταν και η συμφωνία μας. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα να παίζει με ομάδες σαν τον Βατανιακό. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, καλό κλίμα και συσπείρωση για να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να την πάμε μπροστά».

Για όσα λέγονται ότι αυτός έδιωξε τον Όγιος:

«Εγώ αντιθέτως μιλούσα με τον κ. Παπαδόπουλο και μου ζήτησε την γνώμη μου. Του είπα ότι ο Όγιος πρέπει να μείνει για την ηρεμία της ομάδος».

Για τα οικονομικά και τι συζητήθηκε με τον Παπαδόπουλο:

«Το μόνο που ήξερα είναι ότι χρειάζονται 70.000 ευρώ άμεσα και είπα ότι τα καλύπτω, αλλά θέλω εν λευκώ την ομάδα. Και όπως έλεγε η συμφωνία θα μιλούσαμε για να πάρω τις μετοχές. Ο Παπαδόπουλος με θέλει, μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Αν αναλάβω το καλοκαίρι παίρνω και τα χρέη. Εγώ είμαι έτοιμος και όσο καθυστερούμε χάνουμε πολύτιμο χρόνο».

Για το αν έχει πρόβλημα με την ΑΘ-10:

«Όχι, ίσα-ίσα θέλω να μην έχω και σχέση για πολλούς ευνόητους λόγους που πολλοί το εκμεταλλεύονται».

Last modified onΤρίτη, 01 Απρίλιος 2014 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep