Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία»

Η Επισκοπή διέψευσε ότι συνέβη το παραμικρό στο ματς με τον Πανηλειακό.

Η διοίκηση της Επισκοπής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία ανέφεραν ότι ο Πανηλειακός έχει παράπονα από τη φιλοξενία της ομάδας του Ρεθύμνου. Μάλιστα, σημείωσε ότι τις πληροφορίες για δήθεν κακή φιλοξενία τις διέψευσαν ακόμα και τα ίδια τα στελέχη των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, η κρητική ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής παρακολουθώντας στον ηλεκτρονικό τύπο τα όσα καταμαρτυρούν οι πληροφορίες αλλά όχι τα γεγονότα από την πλευρά κάποιων στελεχών του Πανηλειακού, οφείλει να τοποθετηθεί επίσημα, βάσιμα και χωρίς πέπλα μυστηρίου.

Α) Διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρθηκαν στον τύπο περί κακής συμπεριφοράς.

Β) Τα δείγματα γραφής, τα έχουμε δείξει στα όσα χρόνια βρισκόμαστε στις εθνικές κατηγορίες έχοντας εισπράξει κολακευτικά σχόλια από τους φιλοξενούμενες ομάδες που έχουν περάσει, είτε από το ΔΑΚ Γάλλου, είτε από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής. Τα στοιχεία που προτάξαμε όταν αναλάβαμε διοικητικά πόστα, ήταν, το «ήθος», οι «αρχές» κι οι «αξίες». Μ' αυτά τα στοιχεία συνεχίζουμε να πορευόμαστε.

Γ) Τις… πληροφορίες για δήθεν κακή φιλοξενία, τις διαψεύδουν τα ίδια τα στελέχη κι αρκετοί ποδοσφαιριστές της πυργιώτικης ομάδας όταν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μας ευχαρίστησαν για όλα όσα παρείχαμε στην αποστολή τους.

Δ) Κλείνοντας, η ΠΑΕ Επισκοπή, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την αντίστοιχη του Πανηλειακού στον οποίο εύχεται τα καλύτερα παρά μόνο με κάποιες μεμονωμένες συμπεριφορές στελεχών της».

Last modified onΔευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 02:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep