Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε έντιμοι και καθαροί»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης απάντησε σε ερώτηση για την απόφαση του Ηλία Φυντάνη να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τη συνέντευξη Τύπου.

Μετά τη νίκη (2-1) της Επισκοπής επί του Πανηλειακού, ο προπονητής των νικητών Κώστας Ανυφαντάκης ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε νέοι ως σύλλογος , έντιμοι, καθαροί και που είμαστε σε θέση τους φίλους μας, να τους διαλέγουμε. Ο σεβασμός είναι το κυρίαρχο στοιχείο στις ανθρώπινες σχέσεις άρα και στο ποδόσφαιρο που είναι μια κοινωνική προέκταση. Εμείς πάντοτε σεβόμαστε την αξία του αντιπάλου και ποτέ δεν θα κάνουμε κάτι που θα μας προσβάλλει έναν σύλλογο ή τους ανθρώπους γενικότερα».
Όσο για το ματς είπε: «Σήμερα παίξαμε το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν είναι εύκολο μετά από τη δύσκολη εβδομάδα όπως αυτή που περάσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Όπως είδατε, το ματς έγινε πιο δύσκολο μετά το γκολ του Πανηλειακού. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν πολλά ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν.
Αγωνιστικά χρειάστηκε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα απ’ όλα, είχαμε το καθαρό μυαλό και την ηρεμία να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Είχαμε σωστή κατεύθυνση, το οδηγήσαμε από τα πλάγια απέναντι σ ‘ έναν αντίπαλο ο οποίος είχε επιλέξει να βρίσκεται στο μισό γήπεδο. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι πια παρελθόν και κοιτάζουμε αυτό με την Καλλιθέα αυτή την Τετάρτη».

Χρήστος Βουρβαχάκης: «Νέα αρχή για μας»

Ο Χρήστος Βουρβαχάκης είπε: «Σήμερα παίζαμε ένα παιγνίδι δίχως γυρισμό. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα και θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους. Μπήκαμε στο ματς να παίξουμε τον κυρίαρχο ρόλο και δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Καταφέραμε να το γυρίσουμε. Ξέρετε, είναι πολύ δύσκολο όταν μια ομάδα αμύνεται έχοντας 11 παίκτες πίσω από την μπάλα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Τώρα συγκεντρωνόμαστε για το ματς με την Καλλιθέα».
Ερωτηθείς για τα δύο γκολ που πέτυχε, ο κεντρικός αμυντικός σχολίασε: «Σήμερα θέλαμε να κερδίσει η ομάδα. Σημασία δεν έχει ποιος βάζει τα γκολ, ωστόσο, οκ, είναι διπλή η χαρά μου. Το ζητούμενο επαναλαμβάνω όμως, ήταν να κερδίσουμε. Είναι μια νέα αρχή για μας και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Από ‘δω και πέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα».

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep