Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Την ακολούθησαν στην Άμφισσα

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι οπαδοί της Λαμίας στο ματς με τον Φωκικό. Νέες δηλώσεις Παπαϊωάννου για Καμαρά.

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στη Football League η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τον πόντο στο γειτονικό ντέρμπι με τον Φωκικό και τουλάχιστον οι οπαδοί της πανηγύρισαν ένα γκολ. Περίπου 300 φίλοι των «κυανόλευκων» έδωσαν δυναμικό «παρών» και προσπάθησαν να σπρώξουν την ομάδα τους στο πρώτο «διπλό» της σεζόν, αλλά η συμπαράστασή τους δεν ήταν αρκετή απέναντι στους μαχητικούς γηπεδούχους.

Εν τω μεταξύ, νέες δηλώσεις για το θέμα του Τζον Καμαρά έκανε ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Στο κεντρικό δελτίων ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το θέμα του ιού Έμπολα είναι γνωστό. Ας μην γυρνάμε την πλάτη. Εμείς δεν θέλαμε να του στερήσουμε τη συμμετοχή του στην Εθνική. Του δώσαμε κάποιες ημέρες άδεια, αλλά κάποιος είπε στον ποδοσφαιριστή ότι μπορεί να μην τον δεχτούμε ξανά στην ομάδα. Αυτό το δηλώνω ότι δεν ισχ'ύει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και η Λαμία τον χρειάζεται.

Ίσως κάποιοι του μετέφεραν ένα λάθος κλίμα. Υπήρχε, βέβαια, μία ανησυχία σχετικά με τον ιό. Επικοινωνήσαμε μαζί του και εντός της εβδομάδας θα είναι και πάλι μαζί μας».

 

 

Last modified onΔευτέρα, 20 Οκτώβριος 2014 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep