Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθυστερήσεις ο Φωκικός»

Για καθυστερήσεις από πλευράς Φωκικού μίλησε ο Γιώργος Κόλτσης.

Ο Γιώργος Κόλτσης εκπροσώπησε το τεχνικό τιμ της Λαμίας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Φωκικό, αφού ο Μπάμπης Τεννές δίνει... επιλεκτικά το «παρών» από πέρυσι. Τι δήλωσε ο συνεργάτης του; Άφησε αιχμές για καθυστερήσεις από πλευράς γηπεδούχων, ενώ σε ερώτηση, γιατί η Λαμία ήθελε να βάλει στο ματς τον Μκρτσιαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, απάντησε ότι: «Είναι καλός στις στημένες φάσεις».

Όπως ανέφερε ο Κόλτσης: «Σήμερα το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, δεν είναι αυτό που θέλαμε. Είχαμε ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καλά για εμάς αφού σχεδόν στη μόνη ευκαιρία που έκανε ο Φωκικός σε όλο το παιχνίδι ευτύχησε και προηγήθηκε. Ξέραμε ότι τα πράγματα έτσι είναι. Όταν βρίσκεσαι πίσω το σκορ ο ρυθμός είναι αργός, οι μπάλες βγαίνουν έξω κάνουν μια ώρα να έρθουνε…

Δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε το ρυθμό μας και στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε όχι μόνο το γκολ της ισοφάρισης αλλά και ένα δεύτερο γκολ. Και καταφέραμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι όταν ισοφαρίζεις στο τέλος παίρνεις κατά κάποιον τρόπο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι τουλάχιστο στο δεύτερο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί».

Ο Γιάννης Κωστόπουλος δήλωσε:

«Ήρθαμε εδώ με σκοπό τη νίκη μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας» είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Κωστόπουλος και συνέχισε «Ο αντίπαλος προηγήθηκε νωρίς σχετικά στο σκορ κατά τη γνώμη μου με μια φάση. Μετά πήγαμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε. Αυτό που με στεναχωρεί εμένα είναι ότι είδα πάρα πολλές καθυστερήσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Με το που μπήκε το γκολ δεν παίξαμε καθόλου ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο πρέπει να το ευχαριστηθεί ο κόσμος αλλά δεν το είδα αυτό σήμερα.

Όταν κάνεις καθυστερήσεις ούτε ο κόσμος το ευχαριστιέται ούτε εμείς. Πρέπει από μόνοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να κάνουμε καλύτερο τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ισοφαρίσαμε από ένα στημένο. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας για να τελειώσουμε το στόχο μας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γιατί έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές με την ομάδα της Άμφισσας».

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep