Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάρχει εκνευρισμός»

O Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την ισοπαλία του Ηρακλή στο Αιγινίο.

Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο εν όψει συνέχειας, ωστόσο, ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά την ισοπαλία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα του Αιγινιακού για την φιλοξενία. Για εμάς είναι ένα κακό αποτέλεσμα αυτό. Κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς μέχρι τα τελευταία λεπτά και δυστυχώς ήρθε αυτή η ισοφάριση. Μένουν τρία ματς. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πω ότι όσες ελπίδες απομένουν πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πριν από αυτό το ματς εγώ τουλάχιστον είχα στο μυαλό μου 12 ή 10 πόντους. Τώρα έχουμε μόνο 10. Δηλαδή άλλους 9. Δεν θα μπω σε τακτικά κομμάτια του αγώνα, γιατί είμαι αρκετά εκνευρισμένος και ίσως αδικήσω κάποιον. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γιατί κατά διαστήματα παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον εκνευρισμό του: «Ο εκνευρισμός έχει να κάνει με το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα και δεν θέλω να το κάνω και τώρα. Δεν θέλω να σχολιάσω την συμπεριφορά κανενός γιατί υπάρχει εκνευρισμός».

Ο Πέτρος Κοντέων δήλωσε: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε δύο φορές αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι παίκτες. Όλοι πρέπει να παίρνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Όπως είπε και ο προπονητής θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας».

Last modified onΤρίτη, 20 Μάιος 2014 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep