Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από τα τελευταία χαρτιά...

Ο Ηρακλής δεν έχει περιθώρια απωλειών στο Αιγίνιο.

Οι δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο Καυτανζόγλειο απέναντι σε Ηρακλή Ψαχνών και ΑΟ Χανιά άφησαν πίσω τον Ηρακλή. Ωστόσο, μαθηματικά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και οι Θεσσαλονικείς καλούνται την Τρίτη (20/05, 17:00 OTE Sport 4) να κατακτήσουν το δεύτερο διπλό στη διαδικασία των play off και να μειώσουν την απόσταση από την τριάδα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (19/05), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αφήνει εκτός 20άδας τον τραυματία Σιατραβάνη, τους τιμωρημένους Λίμα, Παπαστεριανό και τους Κολίτσι, Σαράφογλου. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μπαμπά, Ματσούκας από τιμωρία, ενώ μετά από αρκετό καιρό βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του ο Φώτης Κηπουρός.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τρίτη (20/05) στη Μίκρα και θα αναχωρήσει στις 14:30 με προορισμό τη βόρεια Πιερία. Εννοείται πως στο πλευρό του Γηραιού θα επιδιώξουν να βρεθούν και οπαδοί του Ηρακλή παρά την απαγόρευση.

Η 20άδα: Χουάντερσον, Κηπουρός, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Μπαμπά, Ιντζόγλου, Παληγεώργος, Τάι, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα, Ματσούκας, Χιονίδης, Ζάχορα, Αποστολίδης.

Last modified onΔευτέρα, 19 Μάιος 2014 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep