Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παραμένει συνεργάτης ο Βλάχος»

Διευκρίνιση του Αιγινιακού για την πρόσληψη του Νίκου Σαμολαδά.

Ο Γιάννης Βλάχος επέστρεψε προ αρκετών ημερών στον ΠΑΟΚ, όμως ο Αιγινιακός δεν ανακοίνωσε ποτέ την αποχώρησή του. Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσληψη του Νίκου Σαμολαδά και έκανε γνωστό ότι ο Γιάννης Βλάχος παραμένει εξωτερικός συνεργάτης.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Νίκο Σαμολαδά η Π.Α.Ε. Αιγινιακός αναφέρει τις αρμοδιότητες τις οποίες θα κατέχει. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει αρχικά την αναδιοργάνωση των υποδομών με άμεση υπευθυνότητα του το σκάουτινγκ και την στελέχωση των ομάδων κάτω από την ανδρική( U20, U17) με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή.

Στις αρμοδιότητες του επίσης θα είναι και η παρακολούθηση αγώνων εθνικών κατηγοριών για την εξεύρεση παικτών που πιθανόν θα ενδιαφέρουν την ανδρική ομάδα της Π.Α.Ε. Αιγινιακός.

Τέλος, ο κ. Γιάννης Βλάχος αφενός παραμένει ως εξωτερικός συνεργάτης του μεγαλομετόχου, της διοίκησης αλλά και του προπονητικού τιμ σε θέματα συμβουλευτικού χαρακτήρα και αφετέρου επίσης παραμένει το άτομο της απόλυτου εμπιστοσύνης του κ. Νιώπα.».

Last modified onΠέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep