Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μαραθώνιος παιχνιδιών»

Ο φορ του Αιγινιακού, Χρήστος Κουτσοσπύρος αναφέρθηκε στον… μαραθώνιο παιχνιδιών στα play off.

Ο 32χρόνος επιθετικός δήλωσε ότι ρόλο στο μίνι πρωτάθλημα θα παίξει το βάθος που έχει κάθε ομάδα στο ρόστερ της, ενώ σχολίασε την κλήρωση. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Γενικότερα, το πρωτάθλημα κινήθηκε σε δύο κατηγορίες αφενός με πολύ δυνατές ομάδες και αφετέρου με ομάδες που ήταν πολύ αδύναμες. Όσον αφορά εμάς, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα μας θα κατέγραφε μια πολύ σημαντική πορεία και στο τέλος θα πανηγυρίζαμε την είσοδο τα πλέι οφ, με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές, ένα πολύ καλό κλίμα και αυτά όλα συνετέλεσαν στο να πετύχει ο σύλλογος τον στόχο που ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ».

Για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ αλλά και την σημερινή κλήρωση ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα παίρνουν οι δύο αντίπαλοι που ξεκινάνε με 6 πόντους, δηλαδή η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ από εκεί και πέρα είναι ένας μαραθώνιος παιχνιδιών και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το βάθος που θα έχουν οι ομάδες στο ρόστερ τους και σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλή και κακή κλήρωση, διότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, απλά ευελπιστούμε και θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Βόλο. Από εκεί και πέρα, θα επικεντρωθούμε στο να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε μέσα στην έδρα μας για να δούμε την συνέχεια αυτού του μίνι πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία».

Last modified onΠέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep