Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τέλος ο Κυριάκος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr ο Τάσος Κυριάκος αποτελεί παρελθόν από τον Πανηλειακό. Ακολουθεί ο Λαμπρόπουλος!

Σενάρια σύμφωνα με τα οποία θα γινόταν πρόταση ανανέωσης στον Τάσο Κυριάκο είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες στον Πανηλειακό. Ωστόσο, όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, το βράδυ της Παρασκευής (14/03) αιφνιδιαστικά το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου λύθηκε!

Βέβαια, ο Κυριάκος λόγω τραυματισμού δεν υπολογιζόταν ως το τέλος του Μαρτίου από τον Νίκο Παντέλη, όμως με την κίνηση αυτή οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι δεν τον θέλουν στο έμψυχο δυναμικό. Με ενδιαφέρον, βέβαια, αναμένεται η αντίδραση του Νίκου Παντέλη, ο οποίος είναι προφανές ότι είχε στο πλάνο ενόψει της επόμενης σεζόν τον έμπειρο χαφ (8 συμμετοχές, 4 γκολ).

Η αποχώρηση του Κυριάκου δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποιήθηκε και ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος να λύσει το συμβόλαιό του, γι' αυτό και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Φωστήρα. 

Η 19άδα: Μανιάτης, Πίτκας, Γαλανόπουλος, Χαλούλος, Βοσκόπουλος, Αποστολόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σαραμαντάς, Γανωτής, Καρασαλίδης, Κωνσταντινίδης, Πόνσε, Ολίσε, Μπιτάνγκ, Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκέλι, Φλίγκος, Μίλεβιτς, Λαλίν. Σημειώνεται ότι τιμωρημένοι είναι οι Λιόσης, Κοτσώνης.

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep