Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην αφήσουμε... σκιές»

Ο Νίκος Παντέλης ζήτησε νίκες μέχρι το φινάλε, για να μην έχει να προσάψει ουδείς τίποτα στον Πανηλειακό.

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (14/3) ο Νίκος Παντέλης. Ο προπονητής του Πανηλειακού δήλωσε ότι ναι μεν η ομάδα του δεν έχει να ελπίζει σε τετράδα, ζήτησε ωστόσο νίκες, προκειμένου να μην λένε διάφοροι ότι οι Πυργιώτες κάθησαν να χάσουν. Στην αρχική του τοποθέτηση ενόψει του αγώνα με τον Φωστήρα ανέφερε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε μπροστά. Όπως ανέφερα μεταξύ άλλων και στους παίκτες μας, ο επαγγελματίας παίκτης πρέπει να βάζει πάντα στόχους. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο ματς, με την ιδιαιτερότητα πλέον ότι εμείς βαθμολογικά μπορεί να μην έχουμε τόσο μεγάλο κίνητρο, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που διεκδικεί είσοδο στην τετράδα. Όμως έστω κι έτσι, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας από τον αγώνα αυτόν, μόνο νίκη».
Για την ήττα την περασμένη αγωνιστική, στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο, είπε: «Στο Αίγιο την περασμένη αγωνιστική πήγαμε να τα παίξουμε όλα για όλα σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της τετράδας και τις όποιες πιθανότητες μας απέμεναν. Η απόδοση μας εκεί δεν ήταν καλή. Για το κυνήγι της τετράδας έχουμε κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχε μείνει η ομάδα πίσω για έναν τέτοιο στόχο, είχε και πολλούς αντιπάλους με τον ίδιο στόχο. Ήταν και σαφώς δυσκολότερο το δικό μας πρόγραμμα, δεν ευνοηθήκαμε και από κάποια άλλα αποτελέσματα, αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να μπούμε στην τετράδα των πλέι-οφ. Δεν απογοητευόμαστε. Θεωρώ ότι επειδή ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα, στα εναπομείναντα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Αυτή είναι και η επιθυμία και του μεγαλομετόχου κ. Παπαγεωργίου, και όλων μέσα στην ομάδα. Αφενός για να μην αφήσουμε σκιές στο πρωτάθλημα και αφετέρου γιατί όπως έχω ξαναπεί, όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα, τόσο πιο καλύτερο θα είναι για την ιστορία της και το πρεστίζ της».
Κατέληξε σχολιάζοντας το μέλλον του στην ομάδα του Πύργου: «Είναι πρόωρο ακόμα να πω για οτιδήποτε τέτοιο. Βέβαια κάποια στιγμή θα μιλήσουμε με το μεγαλομέτοχο. Και φυσικά είναι το πιο σημαντικό τι θέλει εκείνος και τι θα μου πει. Εγώ, σε κάθε περίπτωση, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα κάνω μια συνολική έκθεση, όπου θα αναφέρω έναν απολογισμό, καθώς και την τοποθέτηση μου για το μπορεί και πρέπει να γίνει από εκει και πέρα στην ομάδα, τη γνώμη μου για το έμψυχο υλικό. Επίσης τι πρέπει να γίνει στο γηπεδικό θέμα, που για μένα αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο και κυριότερο πρόβλημα της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep