Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με το γράμμα του νόμου»

Η διοίκηση της Ζακύνθου απάντησε στο θέμα της μετοχοποίησης της ομάδας και τόνισε ότι όλα θα γίνουν με το γράμμα του νόμου.

Οι Νίκος Κοντονής και Στέλιος Γούναρης μίλησαν στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ και στην αθλητική εκπομπή «ελ κλάσικο».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Κοντονής, τόνισε: «Θα τηρήσουμε το γράμμα του νόμου προασπίζοντας τα συμφέροντα του συλλόγου και την ιστορία του. Οι μετοχές θα βγουν όταν πρέπει και στα χρονικά όρια που μας δίνει ο νόμος. Από εκεί και πέρα εμείς οι ίδιοι που είμαστε στην διοίκηση θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία του συλλόγου και όταν θα βγουν οι μετοχές η ομάδα να πάει σε καλά χέρια.

Από όλους αυτούς που δήθεν κόπτονται για να βγουν γρήγορα οι μετοχές ποιος ενδιαφέρεται τώρα αν η ομάδα χρειάζεται χρήματα, πόσα είναι τα έξοδα για 10 ημέρες στην βόρειο Ελλάδα και πως θα πληρωθούν; Έχουν εξαφανιστεί όλοι αυτοί που ζητούν επίμονα να ξεκινήσει η μετοχοποίηση, είναι ανεύθυνοι και σίγουρα πίσω από όλα αυτά υπάρχει δόλος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέλιος Γούναρης, είπε: «Η καλύτερη διαφήμιση για την μετοχοποίηση της ομάδας γίνεται τις τελευταίες ημέρες από όλους αυτούς που συστηματικά εδώ και καιρό δημιουργούν εντυπώσεις και παρακινούν τον απλό φίλαθλο κόσμο ο οποίος δεν ξέρει τι εστί μετοχοποίηση μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας.

Οι διαδικασίες που απαιτούνται είναι χρονοβόρες και επίμονες, μόλις προχθές πήραμε το ΦΕΚ και προχωράμε, επόμενο στάδιο είναι να ανοιχτεί ένας λογαριασμός στην ενοποιημένη πλέον τράπεζα (Ελληνική τράπεζα, Πειραιώς, ΑΤΕ, Κύπρου) που θα είναι για τις μετοχές, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταβάλουν τα χρήματα και θα παίρνουν την απόδειξη, αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο καθώς ο νόμος ορίζει ότι από την στιγμή που έχει ανακοινωθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως έχουμε το περιθώριο δύο μηνών για να αρχίσουμε να κινούμε το θέμα των μετοχών, επίσης θα δοθεί και άλλη δίμηνη παράταση αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτοί που θα πάρουν μετοχές μέχρι 5000ευρώ δεν θα εμπίπτουν στο γράμμα του νόμου από εκεί και πέρα θα ζητηθούν από την ΕΕΑ πόθεν αίσχες και εκκαθαριστικά φορολογικής ενημερότητας. Εγώ έχω βάλει την υπογραφή μου σε όλα δεν θα ρισκάρω να παρατυπήσω για κανέναν, θα πάμε με το γράμμα του νόμου και στα χρονικά πλαίσια που μας δίνει η πολιτεία.

Εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την πορεία της ομάδας στην Β΄ Εθνική κατηγορία, το Σάββατο η Ζάκυνθος δίνει αγώνα με την Δόξα στην Δράμα και οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου να δουν την ομάδα τους στην τηλεόραση του ΟΤΕ ΤV.

Για το θέμα ο ιταλών ο πρόεδρος του ΑΠΣ είπε: «Υπάρχει συμφωνία για την διαχείριση της ομάδας την τρέχουσα ποδοσφαιρική σαιζόν με την καταβολή συμφωνηθέντος ποσού στις 2 Σεπτεμβρίου. Το ποσό δεν έχει ακόμη κατατεθεί μόνο ένα μέρος του άρα υπάρχει μια οικονομική εκκρεμότητα από την άλλη πλευρά και περιμένουμε να διευθετηθεί».

Γγια την οφειλή προς το κο Κούρτη: «Ο κος Κούρτης έχει πάρει ένα μέρος των χρημάτων πίσω, τα υπόλοιπα θα του τα επιστέψουμε στο ακέραιο».Πράγματι υπάρχει συμφωνία για την διαχείριση της ομάδας στο 50-50, αλλά αυτή την στιγμή η άλλη πλευρά των Ιταλών δεν βάζει άλλα χρήματα καθώς βλέπει ότι δεν υπάρχει αντίκρισμα από την άλλη πλευρά, υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας».

Ερωτηθείς γιατί δεν μπήκε στο συμβούλιο της ομάδας δήλωσε ότι παραπλανήθηκε από την μεριά του προέδρου. Στο τέλος της εκπομπής ο κος Κούρτης ζήτησε από την διοίκηση να βγουν εδώ και τώρα οι μετοχές.

Στα αγωνιστικά, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος, Κώστας Οικονόμου.

Πηγή: ioniansports.gr

Last modified onΠέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep