Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βγάλτε μετοχές»

Οι οπαδοί της Ζακύνθου με ανακοίνωσή τους ζητούν από τη διοίκηση να βγάλει στη… φόρα τις μετοχές.

Με κοινή τους ανακοίνωση, οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS» και οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS ATHENS» εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση, η οποία ακόμη δεν έχεικάνει μετοχοποίηση. Μέσω αυτής απαιτούν να βγάλουν τις μετοχές, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και να κλείσουν οι όποιες οικονομικές τρύπες.

Η ανακοίνωση:

“Μαζί με τα αδέρφια μας, τους ZANTE FANS ATHENS απαιτούμε πλέον απ’ την Διοίκηση και τον κ. Γουναρη να βγάλει άμεσα τις μετοχές, όπως οφείλει άλλωστε. Κανένας δεν θα παίξει με την ιστορία της ομάδας. ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ»

Σε μία άλλη ανακοίνωση, η οποία κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS ATHENS» τονίζουν: «Εμείς οι οπαδοί της ΖΑΚΥΝΘΟΥ που διαμένουμε στην Αθήνα με απόφασή μας ζητάμε από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ Π.Α.Ε. να βγάλει ΤΩΡΑ στην φόρα τις μετοχές της ΠΑΕ, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να κλείσουν κάποιες οικονομικές τρύπες. Όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στον κ. Κόυρτη και τον κ. Γόυναρη θέλουμε να γνωστοποιήσουμε πως όποιος και να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ομάδας απαιτούμε να συμπεριφερθεί επάξια απέναντι στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές και στους αγνούς φίλους της που την στηρίζουν και θα την στηρίζουν μέσα και έξω από το νησί!!!».

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep