Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Για εμάς δεν είναι έκπληξη»

Ακόμα καλύτερος θα είναι ο ΑΟ Χανιά στη συνέχεια σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσάτσο.

Ο έμπειρος μέσος του ΑΟ Χανιά, Σωτήρης Τσάτσος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» και μίλησε για την έως τώρα πορεία των Κρητικών στο πρωτάθλημα και τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Όπως σημείωσε, για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές τα έως τώρα αποτελέσματα δεν αποτελούν έκπληξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάτσος:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Α.Ο.Χανιά:

«Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό αυτό. Μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία για την συνέχεια. Είμαστε καλά και θα πάμε καλύτερα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ρυθμό και μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Η ομάδα μας έχει δομηθεί από τον προπονητή ώστε όλοι να παλεύουμε και να έχουμε αλληλοβοήθεια και αλληλοκάλυψη. Δουλεύουμε σκληρά και τα αποτελέσματα έρχονται. Έχουν έρθει στην ομάδα νέα παιδιά. Μυστικό μας είναι η καλή δουλειά που κάνουμε καθημερινά Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα και βγάζουμε υγεία.

Έχουμε παίξει με δυνατές ομάδες μέχρι τώρα και τα έχουμε καταφέρει. Για μας που ζούμε καθημερινά την ομάδα δεν είναι έκπληξη η πορεία μας. Στόχος μας είναι να ματώνουμε σε κάθε ματς. Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας. Αν προκύψει κάτι στην πορεία βέβαια θα το κυνηγήσουμε. Αλλά δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Είναι μειονέκτημα που έγιναν δύο όμιλοι. Είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ακόμα αρχή. Περίμενα κάποιες ομάδες να είναι πιο δυνατές αλλά έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα».

Για τις άλλες ομάδες της Κρήτης στις Εθνικές κατηγορίες:

«Για τον Εργοτέλη και την Επισκοπή έχω να πω οτι έχουν κάνει εξαιρετική πορεία. Ο ΟΦΗ δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά θα βρει τον δρόμο του».

Για τον ίδιο:

«Αισθάνομαι υπέροχα στα Χανιά. Με σέβονται και με εκτιμάνε και είναι αμοιβαίο αυτό. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει. Μου αρέσει πάρα πολύ η Κρήτη».

Last modified onΤετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep