Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στόχος του ΑΟΧ είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι σύμφωνα με τον Ντίνο Πάγκαλο.

Ο σκόρερ του δεύτερου και νικητήριου τέρματος του ΑΟΧ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου έκανε λόγο για δίκαιη νίκη (2-1) της ομάδας του, υποστήριξε ότι οι «μπλε» δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντίνος Πάγκαλος στο athleticradio.gr:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό το ματς και δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε κανένα. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και πήραμε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπου πάει για άνοδο.

Εμείς στοχεύουμε στην νίκη σε κάθε αγώνα και δεν έχει σημασία ποιός σκοράρει. Σημείωσα ένα ωραίο γκολ και είμαι χαρούμενος γιατί μας έδωσε τη νίκη. Σημασία έχει να νικάει η ομάδα και ήταν από τα πιο ωραία δικά μου όπως και το περυσινό με τον Αχαρναϊκό. Τώρα μας περιμένουν δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά είμαστε έτοιμοι να τα πάμε καλά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πρώτα κοιτάζουμε το ματς της Παρασκευής με τον Πανηλειακό που είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Ο στόχος μας παραμένει η γρήγορη παραμονή και βλέπουμε ότι στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ δεν υπάρχει εύκολη ομάδα αφού είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση σε όλα τα ματς και ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep