Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τι να φοβηθούμε;»

Εγκώμια του Πέτρου Δημητρίου για τον κόσμο του Πανηλειακού, αλλά και για τους παίκτες του.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου σχολίασε με νέες δηλώσεις την επικράτηση (1-0) επί της Γλυφάδας, λέγοντας: «Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που μέσα στον αγωνιστικό χώρο λειτούργησαν υποδειγματικά και απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας πίεζε ψηλά τον αντίπαλο, προκειμένου να έχουμε συνεχή κατοχή μπάλας και να δημιουργούμε φάσεις, είχαμε τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις και γενικά δείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί ασφαλώς να προχωρήσει.
Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο «βγαίνουν» αυτά που δουλεύουμε συνεχώς στις προπονήσεις. Παράλληλα πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης και ο Πανηλειακός μπορεί από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος. Ασφαλώς συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο του Πανηλειακού, που για δεύτερο στην σειρά παιχνίδι, απέδειξε την αγάπη του και την συμπαράσταση στην ομάδα.
Μετά το εντυπωσιακό παρών που είχε δώσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Μέγαρα, τώρα έκανε το γήπεδο μας πραγματική έδρα, συμπαραστάθηκε με όλους τις δυνάμεις του στην ομάδα και θεωρώ ότι οι παίκτες τον αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Ασφαλώς με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτε και είναι σίγουρο ότι έχουμε ένα σπουδαίο όπλο σε αυτή την δύσκολη μάχη που θα δώσουμε».

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep