Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξυπνάει το θηρίο»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε πως η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και έπαιξε απόλυτα οργανωμένα παρά τις ελλείψει και το ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμη ακόμη. Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε πως η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και έπαιξε απόλυτα οργανωμένα παρά τις ελλείψει και το ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμη ακόμη.

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τον κόσμο του Πανηλειακού και την ομάδα που χρειάζεται την υποστήριξη του σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.

«Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και αποφάσεων. Εμείς στο σημερινό ματς, είχαμε «διαβάσει» τον αντίπαλο και ήταν επιλογή μας να τον πρεσάρουμε ψηλά από την αρχή. Είχαμε συνεχές και σωστό πρέσινγκ, αλλά και με συγκεκριμένους ρόλους των παικτών μας πάνω σε αυτό».

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Δημητρίου.

«Ευχαριστώ τον Τάκη Γκώνια. Εχει σωστή νοοτροπία και βλέπω ότι προσπαθεί να την περάσει στους παίκτες του. Θέλω πάντως να πω, ότι στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς αρκετές φορές, αυτό που μετράει είναι η ουσία. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και αποφάσεων. Εμείς στο σημερινό ματς, είχαμε «διαβάσει» τον αντίπαλο και ήταν επιλογή μας να τον πρεσάρουμε ψηλά από την αρχή. Είχαμε συνεχές και σωστό πρέσινγκ, αλλά και με συγκεκριμένους ρόλους των παικτών μας πάνω σε αυτό. Αυτό λειτούργησε πλήρως στο πρώτο μέρος, αλλά μετά το 60' δώσαμε χώρο επειδή είμαστε μια ομάδα που έχουμε ξεκινήσει αργά προετοιμασία και δεν έχουμε ακόμα τις δυνάμεις να το συνεχίζουμε σε όλο τον αγώνα.

«Νομίζω ότι αυτό το «θηρίο» που λέγεται κόσμος του Πανηλειακού, αρχίζει και ...ξυπνάει, και πλέον περιμένουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας. Από το επόμενο κιόλας ματς, που πάλι παίζουμε στον Πύργο με τον Αστέρα Μαγούλας»

Αλλά και πάλι το κάναμε κι αυτό με σωστό τρόπο. Κλείσαμε χώρους με ζώνη πίεσης και δεν "φάγαμε" κάθετες πάσες. Κλείσαμε τις δυο πλευρές με τις δυο πρώτες αλλαγές και στη συνέχεια και τον άξονα με την τρίτη αλλαγή μας. Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θα την χαρούμε ως αύριο, ταπεινά και ήρεμα και θα συνεχίσουμε την απαραίτητη δουλειά.

Είχαμε πάλι σήμερα τρεις σημαντικές απουσίες, τον Ν' Τζιοντό, τον Κωνσταντινίδη και τον Καραπέτσα. Ψάχνουμε πάντα όμως λύσεις. Οπως αυτή με την προώθηση του Καλαιτζίδη που έχουμε κάνει σε αυτά τα δυο ματς. Μετά το 70ο είχαμε και αυξημένη κούραση, κάτι φυσιολογικό όπως σας είπα και πριν. Η υπεροχή που είχε η Γλυφάδα μετά το 60ο λεπτό ήταν ανούσια. Μακάρι, πάντως, να έχουν όλοι υπομονή με το ποδόσφαιρο του Τάκη Γκώνια και να συνεχιστεί το έργο του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τήρησαν όλες τις εντολές. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο.

Νομίζω ότι αυτό το «θηρίο» που λέγεται κόσμος του Πανηλειακού, αρχίζει και ...ξυπνάει, και πλέον περιμένουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας. Από το επόμενο κιόλας ματς, που πάλι παίζουμε στον Πύργο με τον Αστέρα Μαγούλας».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep