Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι τιμές εισιτηρίων με Βύζαντα

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Η ομάδα του Αιγίου δίνει την πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση και επιστρέφει στη Β' Εθνική έπειτα από 10 χρόνια, για αυτό η διοίκηση έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τους «μελανόλευκους» χωρίς ύβρεις. Οι τιμές κυμαίνονται από 5 έως 15 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδο θα υπάρχει για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Η ανακοίνωση:

«Από την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνονται οι τιμές που θα ισχύσουν στα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή (4μμ) με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων.

10 ευρώ (γενική είσοδος) για όλες τις Θύρες του Σταδίου. Μοναδική εξαίρεση οι θέσεις στην εξέδρα των επισήμων, όπου το εισιτήριο θα τιμάται 15 ευρώ.

5 ευρώ η είσοδος για Γυναίκες, Στρατιώτες, Φοιτητές και Μαθητές Λυκείου.

ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι ο πρώτος εντός έδρας για τον Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Άλλαξαν πολλά από την προηγούμενη συμμετοχή της ομάδας μας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Η Πολιτεία, σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια Αρχή, τα τελευταία χρόνια καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θεσπίζοντας πολύ αυστηρές ποινές για όσους προκαλούν επεισόδια ή παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιάλειας πάντα στήριζε την ομάδα μας μέσα σε αθλητικά πλαίσια και είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα πράξει και τώρα.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ:

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ – ΠΙΘΑΝΟΝ – ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep