Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγάλο διπλό σε δύσκολη έδρα»

Ο επιθετικός του Παναιγιάλειου, Κώστας Φλίγκος, τόνισε ότι δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από το Μενίδι.

Ο Φλίγκος αναφέρθηκε στη νίκη της πρεμιέρας επί του Αχαρναϊκού, στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων, τη στήριξη του κόσμου, το στόχο του Παναιγιάλειου και την παρουσία της Παναχαϊκής στο νότιο όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Φλίγκος στο ράδιο «Γάμμα» της Πάτρας:

Μεγάλη η νίκη στο Μενίδι με το δικό σου γκολ έτσι;

«Πολύ μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα και ένα ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα μας που συνδυάστηκε και με μια πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά. Είναι μια νίκη που αργότερα νομίζω θα δείξει την μεγάλη της αξία, γιατί πολύ δύσκολα άλλες ομάδες θα πετύχουν κάτι ανάλογο. Γιατί και ο Αχαρναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και θα το δείξει στη συνέχεια».

Είναι ένα διπλό που για να έχει αξία, θα πρέπει να συνδυαστεί και με νίκη επί του Βύζαντα.

«Αυτό εννοείται. Όταν παίρνεις ένα τόσο σπουδαίο διπλό, για να έχει αξία πρέπει να το συνδυάσεις με μια ακόμη νίκη αμέσως μετά. Κι εμείς αυτό θέλουμε, τη νίκη και επί του Βύζαντα στο γήπεδό μας, μπροστά στο κοινό μας και με τη στήριξη του κόσμου μας και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, έχουμε όμως τις προϋποθέσεις για να βγούμε και πάλι νικητές».

Αλήθεια, πως είδες τη στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Αχαρναϊκό;

«Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα είχαμε μια τέτοια δυναμική παρουσία του κόσμου μας στο Μενίδι. Ήταν κάτι το φανταστικό και το καλύτερο στην ψυχολογία μας και στο τέλος όλοι μαζί πανηγυρίσαμε το τρίποντο. Η δυναμική του Παναιγιάλειου είναι ο κόσμος του και θα τους έχουμε δίπλα μας απ’ ότι φαίνεται και μακριά από την έδρα μας».

Με το καλημέρα σκόραρες. Πως βλέπεις τη δική σου παρουσία;

«Ήταν θετικό για μένα και την ομάδα ότι σκόραρα, αφού αυτό είναι η δουλειά μου, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι το πρωτεύον. Μετράει κάθε φορά η ομάδα να παίρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γι’ αυτό όλα τα παιδιά συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ποιος είναι ο βασικός στόχος του Παναιγιάλειου φέτος;

«Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, η ομάδα έχει δυνατότητες και δυναμική, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για όλες τις ομάδες της κατηγορίας να πούμε το αν θα πάνε ψηλά ή χαμηλά στη βαθμολογία».

Την παρουσία της Παναχαϊκής στον ίδιο όμιλο πως τη βλέπεις;

«Θέλει κι ερώτημα; Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με όλους και τον κόσμο της να διψάει για να την δει στην Α’ εθνική και θα έχει πρωταγωνιστική πορεία».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Ρεκλείτης είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep