Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αποτυχία η περσινή χρονιά»

Ο Σάββας Σιατραβάνης χαρακτήρισε αποτυχημένη την περσινή σεζόν για τον Ηρακλή.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το στόχο της ανόδου στη Super League, για τη φιλοσοφία της ομάδας που είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, την προετοιμασία, τον Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν «όλοι μαζί ένα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάββα Σιατραβάνη στο «bluearena»:

Ήρθες πέρυσι τον Δεκέμβριο στην ομάδα, όμως δεν πέτυχε τον μοναδικό στόχο που είχε θέσει. Το σχόλιο σου για την φετινή χρονιά...

«Η περσινή χρονιά ήταν μία αποτυχία για την ομάδα. Δεν τελείωσε όπως επιθυμούσαμε. Φέτος, όμως τα αφήνουμε όλα πίσω μας. Ευελπιστούμε σε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα φέρει τον Ηρακλή στην Σούπερ Λιγκ».

-Η φιλοσοφία του Γκόγκιτς είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που αρέσει και σε σένα να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα που έχει επιθετικό πλάνο;

«Αυτός είναι και ο τρόπος παιχνιδιού μου. Το επιθετικό ποδόσφαιρο μου αρέσει και φέτος, η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και οι μεταγραφές που έγιναν δείχνουν ότι η ομάδα θα παίξει αυτού του είδους το ποδόσφαιρο. Το καλό φέτος είναι ό,τι όλοι είμαστε μαζί από την αρχή της προετοιμασίας δουλεύουμε καλά και είμαι βέβαιος πως θα έρθουνε και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

-Πάντως από την μέχρι τώρα προετοιμασία βλέπουμε ό,τι το τεχνικό τιμ ζητάει από εσάς να τρέχετε συνεχώς είτε με την μπάλα είτε χωρίς αυτήν...

«Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο παίκτης πρέπει να τρέχει, να κάνει άμυνα, επίθεση, όλα αυτά είναι στοιχεία που κάνουν μία ομάδα σύγχρονη. Δεν φτάνουν όμως μόνο οι ποιοτικοί παίκτες. Πρέπει όλοι μας να δέσουμε σαν ομάδα, να γίνουμε ένας. Γιατί καλές είναι οι μονάδες, όμως οι νίκες έρχονται μέσα από συνολική δουλειά».

-Πέρυσι παρότι το πρώτο διάστημα δεν βρισκόσουν στα αρχικά πλάνα του τότε προπονητή, στην συνέχεια κέρδισες μία θέση στην ενδεκάδα και πέτυχες και 4 γκολ. Τι είναι αυτό που κρατάς εσύ από την περσινή χρονιά;

«Δεν κρατάω τίποτα απολύτως. Η περσινή χρονιά ήταν μία αποτυχία. Την ξεχνάω και φέτος θέλω να κερδίσω την άνοδο».

-Σε ό,τι αφορά την δική σου παρουσία;

«Καλή χρονιά δεν την θεωρώ. Οι προσωπικοί στόχοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Προσπάθησα έκανα ότι μπορούσα, όμως λέω και πάλι δεν ανεβήκαμε και όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα».

-Θεωρείς ό,τι ο Ηρακλής είναι η ευκαιρία της ζωής σου, με βάσει την εξέλιξη που είχε η καριέρα σου;

«Δεν ήθελα να παίξω άλλο στη Λάρισα. Ήταν και δικιά μου επιθυμία αυτό. Ήρθα στον Ηρακλή για να κάνω μία νέα αρχή. Αν δεν υπάρχει η ευκαιρία στον Ηρακλή που υπάρχει; Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό τα λέει όλα».

-Πως κρίνεις την παρουσία του Σίνισα Γκόγκιτς μέσα στην ομάδα, τόσο την περσινή χρονιά, όσο και στο ξεκίνημα αυτής...

«Μας βοηθάει όλους. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και με την παρουσία του μας έχει κερδίσει όλους. Το ότι είναι μαζί μας και συμμετέχει στις προπονήσεις συμμετέχει είναι κάτι που πραγματικά χαίρεσαι να το βλέπεις και κάτι το οποίο σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση».

-Σάββα ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Ηρακλή, ενόψει της χρονιάς που ακολουθεί;

«Πάμε δυνατά. Όλοι μαζί ένα. Ομάδα, διοίκηση, κόσμος για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Last modified onΣάββατο, 10 Αύγουστος 2013 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep