Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ονουάτσι: «Πάμε Ηρακλάρα»!

Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Super League δήλωσε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον «γηραιό», στο σίριαλ της μεταγραφής του, ενώ μίλησε επίσης για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στην ιστοσελίδα bluearena:

-Μετά από αρκετές περιπέτειες είσαι πλέον με την ομάδα. Πως αισθάνεσαι;

«Πράγματι όλη η υπόθεση εξελίχθηκε σε ένα μικρό σίριαλ, έσπασα και τη μύτη μου, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ασφαλώς και υπήρξαν κάποια προβλήματα με τον Ηρακλή, όμως όλα έχουν ξεπεραστεί. Πιστεύω πολύ στο Θεό και με την βοήθειά του από εδώ και πέρα, όλα θα πάνε καλά. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι ότι είμαι εδώ».

-Πως είναι αυτές οι πρώτες ώρες της παρουσίας του στο Μπάνσκο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι υπόλοιποι παίκτες με περίμεναν δέκα μέρες και με υποδέχτηκαν πολύ καλά και γι' αυτό τους ευχαριστώ. Ένιωσα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ενθαρρυντική».

-Πότε υπολογίζεις να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;

«Δεν ξέρω ακόμη πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Θα βάζω κάθε μέρα και ένα κομμάτι στην προπόνηση και ελπίζω ότι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

-Τι θα ήθελες να υποσχεθείς στον κόσμο;

«Προς το παρόν δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Εξάλλου μόνος μου δεν μπορώ να κάτι και δεν είναι αυτός ο σκοπός. Υπάρχουν κι άλλοι πολύ καλοί παίκτες, ενώ υπάρχουν και οι φίλαθλοί μας που είναι μοναδικοί. Αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι από την πρώτη στιγμή έχω στο μυαλό μου την επιστροφή της ομάδας στην Superleague. Και γι' αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι».

-Πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον του Ηρακλή;

«Όταν ήμουν στο Βέλγιο, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ντιέ, ο οποίος με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να αγωνιστώ στον Ηρακλή. Του εξήγησα ότι ασφαλώς και είμαι θετικός. Στη συνέχεια έγιναν οι συναντήσεις με τον Κώστα Τσαλίκη, το θέμα προχώρησε και πλέον είμαι εδώ για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα από την πλευρά μου».

-Ποιο ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο για να επιλέξεις τον Ηρακλή;

«Κοιτάξτε το ποδόσφαιρο είναι ένα επάγγελμα, όπως και αυτό του δημοσιογράφου. Πρέπει πάντα να έχεις ένα στόχο. Δεν έχει σημασία αν θα παίξω στην πρώτη ή την δεύτερη κατηγορία. Αν υπάρχει ένα πλάνο και ένας ξεκάθαρος στόχος δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Εξάλλου, έχω αγωνιστεί ξανά στην Β' Εθνική με τον Ιωνικό. Εκείνο που επιδιώκω είναι να βρίσκομαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, που θα με βοηθάει, για το καλό της ομάδας».

-Τι θυμάσαι πιο έντονα από τον Ηρακλή την εποχή που τον αντιμετώπισες ως αντίπαλο;

«Θυμάμαι το 2-2 με τον Ιωνικό στην Νεάπολη. Είχα πετύχει και ένα όμορφο γκολ σε εκείνη την αναμέτρηση, η οποία δυστυχώς, δεν είχε τελειώσει καθώς κάποιος φίλαθλος είχε χτυπήσει τον επόπτη. Από τότε όμως θυμάμαι ότι ο Ηρακλής, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»

-Γνωρίζεις και την ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;

«Είναι φανταστικοί οι οπαδοί από κάθε άποψη. Και είναι και δικαιολογημένη, η δίψα και η αναμονή για την επιστροφή. Δεν είναι δυνατόν ο Ηρακλής να βρίσκεται τόσο καιρό μακριά από την κατηγορία που πρέπει να παίζει. Γι' αυτό όμως είμαστε εδώ και γι' αυτό θα πρέπει να δουλεύουμε πάντα».

-Τι μήνυμα θα τους έστελνες στα ελληνικά;

«Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 1000% για να πετύχουμε. Πάμε Ηρακλάρα»!

Last modified onΠαρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep