Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψήφισε για τους μικρούς

H ομάδα του Φωκικού δεν θα έχει αρκετά κοινά με το περσινό ρόστερ της. H ομάδα του Φωκικού δεν θα έχει αρκετά κοινά με το περσινό ρόστερ της.

Ο Φωκικός μαζί με τον Βύζαντα Μεγάρων ήταν οι μοναδικές από τις 24 ΠΑΕ που υποστήριξαν την συμπλήρωση των ομάδων από την Football League 2 ώστε κάθε όμιλος να έχει από 14 ομάδες, όπως προέβλεπε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Άμφισσας, μαζί με τον Βύζαντα Μεγάρων ήταν οι μοναδικές που υποστήριξαν την κάλυψη των θέσεων που προέβλεπε η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Football League. Οι περισσότερες ΠΑΕ δεν ήθελαν την αύξηση των ομάδων ώστε να μην χωριστούν σε περισσότερα κομμάτια τα περιορισμένα τους έσοδα και αυτό τελικά ήταν που πέρασε. Πανηλειακός, Γλυφάδα, Βατανιακός και Ζάκυνθος είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν το δικαίωμα να συμπληρώσουν τον αριθμό στις συμμετοχές της Football League. Οι ομάδες, πάντως, που ζήτησαν να γίνει σε έναν όμιλο το πρωτάθλημα ήταν η Παναχαϊκή και οι δύο ομάδες του Βόλου.

Στον Φωκικό, όμως, περιμένουν να διαπιστώσουν πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, ώστε να προχωρήσουν στις κινήσεις που έχουν κλείσει σε ποδοσφαιριστές, αλλά και τεχνικό επιτελείο. Το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά δύσκολα θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού θα πρέπει να προχωρήσουν αρκετά διαδικαστικά θέματα και να ολοκληρωθούν αρκετές κινήσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep