Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένουν τα δεδομένα

Στον Φωκικό περιμένουν να μάθουν τα νέα δεδομένα στην κατηγορία και παράλληλα κάνουν σχέδια για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Στον Φωκικό περιμένουν να μάθουν τα νέα δεδομένα στην κατηγορία και παράλληλα κάνουν σχέδια για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Στον Φωκικό είναι σε αναμονή σε όλα τα επίπεδα, αφού εκτός από τα δικά τους δεδομένα με το θέμα των χορηγιών από τους τοπικούς επιχειρηματίες πρέπει να περιμένουν και τις παραμέτρους του νέου πρωταθλήματος.

Σε αναμονή βρίσκονται στην Άμφισσα οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι είναι σε αναζήτηση βοήθειας από τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και φυσικά τους επιχειρηματίες, αλλά εκτός από τον προϋπολογισμό βασικό στοιχείο για τον σχεδιασμό είναι και τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ομάδας Σίμος Παπαδημητρίου έχει επιλέξει τον Γιώργο Κούτση για τον πάγκο της ομάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτή την συμφωνία.

Οι δύο πλευρές, όμως, περιμένουν να διαπιστώσουν τις απαιτήσεις που θα έχει το νέο πρωτάθλημα, διότι είναι εντελώς διαφορετικό να δώσει η ομάδα 22 ματς σε ολόκληρη τη σεζόν και άλλο να δώσει 42 αναμετρήσεις. Η διαφορά στο ρόστερ θα είναι μεγάλη, όπως και στις οικονομικές απαιτήσεις για τα ταξίδια που θα χρειαστούν μέσα στη χρονιά. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για την ομάδα, η οποία θα πρέπει να οργανωθεί και να αρχίσει την προετοιμασία της για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep