Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προοδευτικές… κινήσεις

Ο Νίκος Λέκκας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε επαφές η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων. Ο Νίκος Λέκκας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε επαφές η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Βύζας απέκτησε του Λέκκα και Μπέλερι που πέρσι αγωνίστηκαν με την Προοδευτική στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Νίκου Λέκκα και του 22χρονου μέσου Νίκου Μπέλερι προχώρησε ο Βύζας. Η ομάδα των Μεγάρων για ακόμη μια χρονιά θα κινηθεί με νεανικό ρόστερ και θέλει να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που είχαν καλά στοιχεία στο περσινό πρωτάθλημα. Ο Νίκος Λέκκας το 2011-12 είχε δοθεί δανεικός από την Προοδευτική στον ΑΟ Χαλκίς και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας της Εύβοιας.

Πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και θα μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις σε έναν μήνα. Σε συζητήσεις με την διοίκηση του Βύζαντα βρίσκεται και ο Αλβανός μέσος Νίκος Μπέλερι, ο οποίος αγωνιζόταν στην Προοδευτική. Οι δοκιμές από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Τοπαλίδη συνεχίζονται και αναμένεται μέχρι την Κυριακή να έχει φτιάξει την λίστα με αυτούς που τον ενδιαφέρουν.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep