Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεκινά 2 Αυγούστου

Σε νεαρούς ποδοσφαιριστές θα βασιστεί και αυτή τη σεζόν η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων. Σε νεαρούς ποδοσφαιριστές θα βασιστεί και αυτή τη σεζόν η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Βύζας Μεγάρων θα κάνει την πρώτη του προπόνηση το Σάββατο 2 Αυγούστου στο γήπεδο των Μεγάρων, με νεανικό ρόστερ και κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Οι δοκιμές των τελευταίων ημερών στα Μέγαρα είναι αρκετά σημαντικές για την ομάδα του Βύζαντα, αφού η πρόθεση της διοίκησης είναι και τη φετινή σεζόν να στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που ψάχνουν σκαλοπάτι για να αναδειχθούν και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Τοπαλίδης αναμένεται να επιλέξει κάποιους από αυτούς. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ θα πάρουν ευκαιρίες και αυτή τη σεζόν ώστε να φτάσουν στον αριθμό των 25 συμβολαίων. Από αυτούς αναμένεται να είναι έμπειροι πέντε, έξι ώστε να δημιουργηθεί ο βασικός κορμός που θα οδηγήσει και τους υπόλοιπους.

Ο Γιάννης Λιούρας, πάντως, που ήταν από αυτούς που είχαν ξεχωρίσει στις δοκιμές στάθηκε άτυχος, αφού στην τελευταία προπόνηση υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό του πόδι και θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Η διοίκηση του Βύζαντα βέβαια δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί του μετά τον τραυματισμό του στις δοκιμές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep